Rešite dilemu

Da li ste suđeni jedno drugom: Suviše očigledne stvari koje vam daju odgovor!

Ako se prepoznajte u ovim stavkama, on jeste vaša srodna duša, čak i ako vas užasno nervira njegova navika ne spuštanja daske na wc šolji
Ljubav i zavođenje
16:46h Autor:
Da li ste suđeni jedno drugom: Suviše očigledne stvari koje vam daju odgovor!
Foto: Shutterstok

Kao devojčice sve smo maštale o princu na belom konju, ali vremenom je većina nas uspela da se probudi iz ovog klinačkog sna i shvati da nešto kao „savršeni muškarac“ ipak ne postoji. To, međutim, ne znači da ne možete pronaći partnera sa kojim ćete se - savršeno dobro razumeti i uživati u ljubavi koja vas i ispunjava i traje, prenosi Cosmopolitan.rs.

Razlika u odnosu na nezrelo razmišljanje je ta što bi sada već trebalo da shvatite da srećna veza podrazumeva i svađe i krize, i povremena neslaganja. I to je sve ok.

Priča o prevari koja bi mogla da se dogodi i vama: Učite na tuđim greškama!

A, ako se pitate da li je momak sa kojim ste trenutno stvarno za vas, ovo su znakovi koji bi mogli da vam pomognu da odgovorite na pitanje.

Ako se prepoznajte u ovim stavkama, on jeste vaša srodna duša, čak i ako vas užasno nervira njegova navika ne spuštanja daske na wc šolji!

Govorite jedno drugom sveČak i ono što ne biste podelili ni sa kim drugim. Vaše tajne, želje i snovi često su nešto što želite zadržati samo za sebe, a ako je vaš dečko ipak neko sa kim to volite da podelite, velike su šanse da ste stvoreni jedno za drugo.

Koliko će vam trajati veza: Ovan odlazi čim nestane strasti, Strelac se teško veže za jednu osobu!

Dozvoljavate mu da vas vidi – stvarno

Baš onakvu kakvi jeste. Ako se pored njega osjećate dovoljno opušteno da vam ne predstavlja problem ni da vas vidi u najgorem izdanju, to je odličan znak. Jer, setite se onoga što je rekla Merilin Monro: Ako me ne možeš podneti u mom najgorem izdanju, onda me ne zaslužuješ ni u najboljem!

Nemate problem da mu se suprotstaviteAko ste u vezi u kojoj se bojite da kažete dečku da se ne slažete sa njim ili da vam se ne dopada nešto što je on predložio, niste u dobroj vezi! Dečko mora biti neko ko će poštovati vaše mišljenje iako je drugačije od njegovog, i najvažnije od svega, neko pred kim neće imati problem da kažete da ne mislite isto.

Ako je izgubio poštovanje, izgubio je i želju za vama: Dame, ne pravite ovu grešku!

Smejete se zajedno

Zvuči kao osnovna stvar, ali vrlo često upravo na nju zaboravljamo. Parovi koji se smeju zajedno, ostaju zajedno.

Ćutite zajednoNe mislimo na neprijatnu tišinu, nego o onu ćutnju u kojoj ste oboje svesni da je u redu da ćutite. Ugodna tišina je znak da vam je dovoljno prijatno kada ste zajedno, da možete da se opustite i da ne morate izmišljati načine da razbijete nelagodu.

Da li je on osoba za vas ili ne: Uvek poslušajte intuiciju!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs