Dosta je zabluda

Kako njima odgovara: 5 situacija koje muškarci uvek pogrešno protumače!

Kada žene razgovaraju s muškarcima o nekim temama, uglavnom će pomisliti kako lepša polovina samo glumi i želi da ih impresionira
Ljubav i zavođenje 12.03.2015. - 13:24h Autor: Zadovoljna.hr
Foto: Shutterstock

Koliko puta vas se desilo da budete prijatni i slatki prema muškarcu, a on vas optuži da ste time želeli da postignete nešto vama nije palo ni na kraj pameti?

 

Nadamo se da vam se ne dešava često, ali postoji par situacija koje jači pol skroz pogrešno tumači. U ovih 5 gotovo uvek ćete biti pogrešno shvaćene!

 

1. Ako se lepo ponašate i uputimo mu osmeh - opasno flertujete

 

Ponekad muškarci običan pristojan razgovor sa ženom, koja se ponekad osmehne, shvate kao flert ili udvaranje. U najmanju ruku misle kako je sigurno zainteresovana za vezu, seks... Kao da niko ne može da bude pristojan.

 

6 stvari koje žene hitno treba da prestanu da rade - Mislite da su seksi, a muškarci ih ne podnose!

 

2. Ako želite da razgovarate o muškim temama, želie da ih impresionirate

 

Kada žene razgovaraju s muškarcima o temama  za koje oni smatraju da su samo muške, uglavnom će pomisliti kako lepša polovina samo glumi i želi da ih impresionira. Smešno!

 

3. Ako ste doživeli orgazam, to je zbog njega

 

Zasluge za vrhunac u seksu idu samo muškarcima (naravno, to je samo njihovo mišljenje) i naravno da žena nije glumila orgazam, jer oni to savršeno rade. Naravno, ovo poslednje je ironija!

 

4. Ako ste uznemireni ili emotivni, sigurno je PMS kriv

 

Žene kao da nikada ne smeju biti neraspoložene ili uznemirene zbog previše posla, konflikta sa prijateljicom, porodicom. Ako su neraspoložene za muškarce, obično je glavni krivac i prva asocijacija PMS. Jadan PMS, uvek je kriv za sve!

 

Najgora seks poza za žene - Muškarci, prestanite da insistirate!

 

5. Ako ste se doterali, to ste uradili zbog njih

 

Dame, hajde da budemo iskrene i objasnimo im da se žene lepo oblače zbog sebe! Možda i zbog prijateljica s kojima rado komentarišu nove trendove, odeću ili hit sniženja. Naravno da žele da se dopadnu i muškarcima, ali definitivno oni nisu jedini i glavni razlog odličnog outfita!

 

Odeća koju muškarci ne podnose da vide na ženi! (FOTO)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...