Isprobajte i vi

Nađite dečka za 30 dana: Tajne ljubavnog marketinga!

Batalite uverenja da će vas ljubav pronaći kad se najmanje nadate, već vi pronađite nju ili joj barem pomozite tako što ćete da povećate verovatnoću da vam se dogodi
Ljubav i zavođenje 11.03.2015. - 22:45h
Foto: Shutterstock

Predugo ste same, a pronalaženje dečka postaje nemoguća misija. Prijateljice obećavaju da će vam za rođendan kupiti mačku, strina govori kako nije ni normalno ni zdravo da nemate muškarca kraj sebe… Ako je ovo vaš slučaj, vreme je da uzmete stvari u svoje ruke, zadate sebi cilj, odaberete "oružje" i pravac u potragu.

 

Batalite uverenja da će vas ljubav pronaći kad se najmanje nadate, već vi pronađite nju ili joj barem pomozite tako što ćete da povećate verovatnoću da vam se dogodi. Neka ovo proleće bude i period vašeg unutrašnjeg preporoda.

 

Mislite da ste savršene, a nemate dečka? Evo zašto vas muškarci izbegavaju!

 

Prvo što bi trebalo da uradite jeste da budete pozitivne, nasmejane i zabavne. Poradite na sebi kako biste se osećale dobro. Imajte na umu da ako niste srećne i zadovoljne sobom, ni dasa kog silno želite neće da vas usreći. Niko ne voli mrgude i one koje se stalno žale se na nešto. Čak i kad vam je teško, pokušajte to da sakrijete i uvek razmišljajte da će sve da izađe na dobro. Ništa nije privlačnije od nasmejane osobe, pune samopouzdanja.

 

Bitno je i da budete otvorene i pristupačne. Zamolite sestru, drugaricu ili neku blisku osobu da posmatraju kakav vam je stav kad ste u muškom društvu. Neka vam iskreno kažu gde grešite, da li je problem u tome što ste stidljive, zatvorene, nepoverljive ili jednostavno ne znate kako da se ponašate kada se pojavi novi muškarac u vašoj blizini.

 

Privlačnost može da se nauči: Kako da postanete neodoljivi muškarcima!

 

Pristupačnost se odnosi i na slanje pravih signala slatkom momku koga ste spazile u klubu ili onom koga znate iz viđenja. Budite hrabre. Nemate šta da izgubite ako mu uputite "produžen pogled" ili smešak. Naprotiv. To će da ga ohrabri da vam priđe, jer "mali signali su SOS za ljubav".

 

Na kraju, napravite spisak svih karakteristika koje bi vaš "Gospodin Savršeni" trebalo da poseduje i precrtajte sve osim tri koje su vam najvažnije. Ovo ne znači da ste snizile kriterijume, već ste "otvorile" sebi nove opcije. Ako je normalan, pametan i zgodan, kakve ima veze što je plav ili nema izražena ramena? Popustite i dopustite sebi da vam se svidi.

 

6 sitnica zbog kojih će vas još više voleti: Ženski postupci koje muškarci potajno obožavaju!

 

Napravite prvi korak ako simpatiju ne znate, a viđate je u prolazu, slobodno joj se obratite, osmehnite, pa čak i predstavite uz izgovor da vam je glupo što ga stalno srećete, a ne znate kako se zove. U slučaju da vam intuicija govori da mu se dopadate, vi budite ta koja će da napravi prvi korak i pozovite ga na kafu. Nemate šta da izgubite.

 

Kad prođete kroz ovu unutrašnju promenu, poradite na spoljašnjoj. Da se ne lažemo, izgled jeste bitan. Nikada nemojte da zaboravite da su muškarci vizuelna bića! Ako im se svidi to što vide, krenuće u akciju. Zato se potrudite da dobro izgledate kada god izlazite iz kuće, jer možda baš u prodavnici naletite na komšiju koga "merkate" mesecima.

 

4 stvari koje svaki muškarac želi u vezi: Idealna žena poštuje njegove potrebe i želje!

 

Oblačite se seksi, ali ne previše izazovno. Imajte meru u svemu, pa i kada odećom želite da istaknete svoje atribute. Muškarci obožavaju potpetice, ali super možete da izgledate i u ravnim čizmama i baletankama. Najbitnije je da vama bude udobno u onome što nosite, jer ćete samo tada da "zračite".

 

Promena parfema, mirišljavi losion za telo i seksi donji veš, učiniće da se osećate privlačno čak iako ste u običnoj pamučnoj majici, farmericama i patikama. Ipak, pre svega ovoga naterajte sebe da odete nedoterane i bez šminke u teretanu ili neko drugo mesto gde ima pripadnika jačeg pola, kako biste naučile da se osećate prijatno u svojoj koži.

 

Odeća koju muškarci ne podnose da vide na ženi!

 

Ukoliko je potrebno, promenite stil u oblačenju, frizuru ili šminku… Nakon navedenih faza transformacija, osmislite strategiju, odnosno, sastavite "plan za napad". Ako vam trenutno nijedan nije "zapao za oko", razglasite prijateljima da tražite dečka. Pitajte ih otvoreno da li imaju nekog za koga misle da bi vam odgovarao. Zamolite ih da vam pošalju Fejsbuk profile svih "kandidata" kako biste imali bolji uvid u to ko su, šta rade i kako izgledaju. Ako vam se neko dopadne, zamolite ih da vas "povežu".

 

Muškarci otkrili: Koliko šminke zaista žele da vide na ženi!

 

Zadajte sebi zadatak da flertujete bar sa tri momka svakog dana, bilo da je u pitanju samo osmeh upućen u njihovom pravcu ili neobavezno ćaskanje. Važna stavka strategije zvane "ljubavni marketing" jeste da budete viđene. Zato svratite u popularni kafić za vreme pauze da popijete piće, pročitate novine…

 

U provod idite sa dve drugarice, jer momci ne žele da priđu devojkama kada su u velikim grupama. Ređe će vas "startovati" i kada ste sa jednom, jer bi ona u tom slučaju bila "levo smetalo". Zato je tri vaš srećan broj.

 

Rutina vam je najbolji saveznik ako često viđate nekog slatkog tipa. Posle predavanja na fakultetu tako možete "slučajno" da se nađete tik uz njega u kafiću ili na stanici za gradski prevoz. Ako vam se pak čini da vam je svakodnevica neprijatelj i da na poslu ili putu do kuće ne možete da sretnete iole pristojne momke, promenite mesta na koja često idete, proširite krug ljudi koje poznajete.

Upišite se na časove plesa, idite na sportske utakmice, pridružite se društvu planinara, Crvenom krstu…

 

Džaba vam dobar izgled: Muškarci otkrili kakve su im žene najpoželjnije!

 

Ukoliko već postoji neko ko vam zaokuplja misli, trebalo bi da znate da su muškarci kao mačke. Naime, oni neće da pogledaju i jure "igračku" koja mirno stoji tu na dohvat ruke, već će da polude za onom koja se šetka tik ispred njih, mami ih, ali ostaje van dometa. Zato budite zabavne, uzbudljive, uvek spremne na flert. Učinite sve da se u vašem društvu oseća prijatno, ne bi li skupio hrabrost i pozvao vas da izađete.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...