Neverovatno

Mladina osveta: Udala se za gosta na venčanju!

Navodno je krio od svoje, sada već nesuđene supruge i njene porodice da boluje od epilepsije. Kada su mladoženju kolima hitne pomoći odvezli u bolnicu, "prevarena" i besna nevesta odlučila je da sebi na prečac izabere muža
Zanimljivosti
19:28h Autor:
Mladina osveta: Udala se za gosta na venčanju!
Foto: Ilustracija / Shutterstock

Jedna Indijka se na svom venčanju udala za jednog od svatova nakon što je mladoženja usred ceremonije doživeo napad epilepsije.

Navodno je krio od svoje, sada već nesuđene supruge i njene porodice da boluje od epilepsije. Kada su mladoženju kolima hitne pomoći odvezli u bolnicu, "prevarena" i besna nevesta odlučila je da sebi na prečac izabere muža.

OVDE saznajte tajnu lepote i zdravlja žena iz Indije - Unutrašnja neravnoteža uništava izgled!

Obratila se jednom od mladića koji je došao na venčanje kao gost njenog nesrećnog verenika, a on je pristao i svečanost je nastavljena. Kako prenosi BBC, slučaj se dogodio u Rampuru, gradu na severu Indije.

"Prvi" mladoženja je po povratku iz bolnice pokušao da urazumi mladu i nagovori je da promeni odluku, ali je ona istrajala u svom naumu. Uvređen njenim ponašanjem, podneo je tužbu policiji koja nije mogla da mu pomogne.

"Šta tu može da se učini kada se mlada već udala? Dve porodice su se na kraju dogovorile i tužba je povučena", izjavio je predstavnik policije.

Indijska voditeljka u emisiji dobila šamar - Kriva je zbog prekratke haljine! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs