Ne ignorišite ih

Znakovi za uzbunu koje zaljubljeni nisu videli na vreme: Ako se ugojiš, ostaviću te!

Nikad nije rekao da sam njegova devojka jer navodno ne želi da stavlja etikete na ljude. Pri kraju veze rekla sam mu da mi nedostaje, a on mi je rekao da je upoznao nekoga. Da ima devojku, jedno je od 15 neprijatnih iskustava iz kojih treba da učite
Ljubav i zavođenje
22:04h Autor:
Znakovi za uzbunu koje zaljubljeni nisu videli na vreme: Ako se ugojiš, ostaviću te!
Foto: Shutterstock

Na početku veze kada je ushićenje na vrhuncu teško je predvideti partnerove mane. U toj fazi medenog meseca parovi ne vide dobro karakter svoje bolje polovine zbog čega često ni ne uoče znakove za uzbunu. Jednostavno ih ignorišu dok ne bude prekasno. Čitaoci The Huffington Post-a podelili su svoje iskustvo koje i vama može da bude i te kako korisno.

Jači smo nego što mislimo je jedna od lekcija koje naučimo nakon raskida. Koje su ostale pročitajte OVDE.

1. Nikada nismo išli u njen stan, uvek smo bili kod mene. Na kraju se ispostavilo da je još uvek bila u braku.

2. Rekla mi je: "Naš odnos je više od prijateljstva, a manje od veze."

3. Nijedan poslovni sastanak ne traje do 23.30 sati, trebalo je da znam bolje.

Koje stvari nas je strah da priznamo bivšem saznajte OVDE.

4. Tokom naše prve svađe ona je uzela bocu viskija i počela da pije samo da bi potpirila vatru. To je trebalo da mi bude prvi znak da nešto nije u redu.

5. On je stalno želeo da se mazi, u krevetu, ispred TV-a... Ako sam ja htela da radim nešto sama, prebacivao mi je da nije u redu što ignorišem nekoga ko me voli. To mi je bilo čudno.

6. Ulovio sam devojku kako bivšem piše da ga voli. Prešao sam preko toga. Ulovio sam je i drugi put i ponovno prešao preko toga. Na svom Fejsbuk profilu nije objavila ništa što bi moglo da je poveže sa mnom, a kad sam ja objavio iznenađenje za Dan zaljubljenih koje sam joj pripremio, tražila je da to obrišem. Poslednja kap koja je prelila čašu bila je to kada je bivšeg pozvala na dodelu diplome.

Koje stvari žena ne sme da radi nakon raskida saznajte OVDE.

7. Trebalo je da znam da nešto nije u redu kad je odbio da u javnosti prizna da smo zajedno.

8. Prvi znak za uzbunu? Pa kad me nazvala i pitala zašto je nisam zvao, iako smo dotad zajedno bili u bioskopu i na večeri.

9. Rekao mi je: "Ako se ugojiš, ostaviću te". Na kraju sam se udala za njega i shvatila da je manipulativni kreten. Koje iznenađenje.

10. Bivšeg dečka prevarila je sa mnom, ali to se neće meni desiti. Naravno da se dogodilo.

Kojih 5 stvari garantuju raskid pročitajte OVDE.

11. Stalno je razgovarala ili se dopisivala s bivšim dečkom. Nije mi to smetalo sve dok me nije ostavila da bi se njemu vratila.

12. Nikad nije rekao da sam njegova devojka jer navodno ne želi da stavlja etikete na ljude. Pri kraju veze rekla sam mu da mi nedostaje, a on mi je rekao da je upoznao nekoga. Da ima devojku.

13. Gotovo da nikad nismo imali seks. Uverila sam samu sebe da je to samo faza, ali nije bila. Bio je to kraj.

14. Moja devojka i uskoro bivša žena ima jako prisan odnos s porodicom, ali njihov način komuniciranja bazira se na vređanju. Mislio sam da ćemo zajedno to da prebrodimo i da ću se ja s njima bolje povezati. Na kraju su uništili naš odnos i našu ljubav. A ona i dalje misli da je to normalno.

15. Njeni prijatelji su grozni, a ja sam mislio da ona nije takva sve dok me nije prevarila.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs