Istraživanja pokazala

S predznanjem se upušta u vezu: Ovo su najčešći muški i ženski prevrtljivci!

Sasvim je logično da pomislimo da su karakteristike poput visine i nečijeg imena prava slučajnost kada ih dovodimo u vezu sa sklonšću ka varanju. Međutim, pravu istinu znaju oni koji su već imali iskustva sa ovih 8 tipova osoba
Ljubav i zavođenje
15:24h Autor:
S predznanjem se upušta u vezu: Ovo su najčešći muški i ženski prevrtljivci!
Foto: Shutterstock

Potpuno je prirodno da niko ne želi da otpočne vezu sa ženom ili muškarcem koje bije glas da su "varalice". Isto tako, sasvim je logično da pomislimo da su karakteristike poput visine i nečijeg imena prava slučajnost kada ih dovodimo u vezu sa sklonšću ka varanju. Međutim, pravu istinu znaju oni koji su već imali iskustva sa ovih 8tipova osoba.

Horoskop otkriva da li ćete biti srećni u braku! Više o tome saznajte OVDE.

1. Visoki muškarciIstraživanje sajta za upoznavanje IllicitEncounters.com pokazalo je da su muškarci visoki preko 177 cm skloniji da prevare svoju partnerku, prenosi Hafington Post.

2. Rokenrol fanoviJedno drugo istraživanje pomenutog sajta obožavaoce rokenrola stavilo je na mesto broj jedan, kada je varanje u pitanju. Čak njih 41 odsto bi prevarilo partnerku.

Kad fotograf mazne mladu - snimao njeno venčanje sa drugim, a sad je ljubav njenog života! Pročitajte OVDE.

3. FrancuziŠta možete da očekujete od veze sa najboljim ljubavnicima na svetu? Vino, sir i afera, kaže nauka. Anketa luksuznog brenda seks igračaka LELO istraživala je navike u spavaćoj sobi, a 75 odsto Francuza je priznalo da vara.

OVDE pročitajte originalnu osvetu - oglas koji je napisao prevareni muž!

4. PlavušeIstraživanje sajta CheatrevVille.com došlo je do podatka da među ženama koje su sklone varanju, 42 odsto njih su plavuše.

5. TviterašiDruštvene mreže definitivno mogu da ugroze vezu. Nije nimalo iznenađujuć podatak iz istraživanja Univerziteta Misori da oni koji često tvituju, češće i varaju!

OVDE pročitajte neverovatnih 5 razloga zašto udate mame varaju!

6. UčiteljicePrema podacima istraživanja sajta AshleyMadison.com tipična žena koja bi prevarila svog partnera jeste učiteljica.

7. IT stručnjaci

Nemojte da vas zavara njihov mekan glas, hipsterske naočare i strpljenje kada treba da vam popravi kompjuter ili telefon. Ovi momci su skriveno podmukli, pokazalo je jedno istraživanje AshleyMadison.

OVDE pročitajte originalnu osvetu - oglas koji je napisao prevareni muž!

8. Šopaholičarke Još jedno istraživanje AshleyMadison pokazalo je da žene više brinu o svom izgledu kada imaju ljubavnika, te da više vremena provode po radnjama. I 27 odsto njih ima tajnu kreditnu karticu za kupovinu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs