Korisni saveti

3 načina da izbegete monotoniju u braku: Iskrenost, rituali i magija poljupca su ključ uspeha

Sigurno ste se nekada zapitali u čemu je tajna parova kojima zajednički život nikada ne dosadi - evo šta o tome kažu psiholozi
Ljubav i zavođenje
19:26h Autor:
3 načina da izbegete monotoniju u braku: Iskrenost, rituali i magija poljupca su ključ uspeha
Foto: Shutterstock

Neki parovi stalno "emituju" ljubavne talase i zajednički život im nikada ne dosadi. Ako se pitate u čemu je njihova tajna i kako da sačuvate "magiju" u svom braku ili vezi, evo šta savetuju psiholozi, prenosi Lisa.rs.

1. Rituali

Neka odlazak u vaš omiljeni restoran, nedeljnu kupovinu u supermarketu ili večernju šetnju postane ritual koji je samo vaš. Bez obzira na to koliko brzo živite, redovne zajedničke aktivnosti će vam pomoći da sačuvate osećaj zajedništva i obezbediti vreme koje ćete posvetiti jedno drugome. Odredite dan za bioskop i slatka iznenađenja.

Koja 3 problema ne smete da ignorišete jer mogu da vam upropaste vezu ili brak pročitajte OVDE.

2. IskrenostStabilna veza, osim ljubavi, podrazumeva prijateljstvo, poštovanje i iskrenost. Ako vam se neki gest voljene osobe nije svideo, recite to bez ustezanja. Ne štedite komplimente kada vam se nešto dopadne, pohvalite novu frizuru, odeću ili jelo spremljeno samo za vas. Povremeno priredite iznenađenje i pokažite koliko vam je stalo.

Kako da vam brak bude uspešan i dugovečan saznajte OVDE.

3. Magija poljupca

Za početak veze karakteristični su dugi, strastveni poljupci. Ne menjajte ponašanje, nastavite da se i kasnije ljubite kao i tada. To asocira na romantiku i oživljava strast. Izmislite stil ljubljenja koji će biti samo vaš.

A OVDE saznajte šta vam poručuje ljubavni Feng šui - kako da pomoću jednostavnih saveta poboljšate ljubavni život.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs