6 trikova

Na ovo nije teško uticati: Kako da svaki muškarac poludi za vama!

Biti privlačan drugima nešto je čemu svi težimo, a uz male promene, brzo i lako možete da postanete fatalna zavodnica
Ljubav i zavođenje 06.03.2015. - 13:13h
Foto: Shutterstock

Postoje žene koje su prirodne zavodnice i one znaju sve tajne zavođenja. Bilo da je reč o ponašanju ili izgledu, one će željenog muškarca "uzeti pod svoje". Ali ne gubite nadu, jer ove veštine mogu da se nauče.

 

Privlačnost može da se nauči: Kako da postanete neodoljivi muškarcima!

 

Pročitajte zahvaljujući kojim trikovima ćete postati magnet za muškarce:

 

1. Budite opušteni

 

Ne dozvolite da vam glavna preokupacija bude ozbiljna veza. Žene koje razmišljaju samo o tome kako će se skrasiti deluju pomalo očajno i zahtevno, a to muškarcima nije privlačno. Postoje žene koje, kada ugledaju privlačnog muškarca, odmah pomisle da je to njihova srodna duša. Ako ste i vi jedna od njih, vreme je da promenite način razmišljanja.

 

2. Ženstvenost

 

Definicija uspešnog zavođenja je jednostavna - Budite žena u pravom smislu te reči, oblačite se kao žena, ponašajte se kao žena i hodajte kao žena. Naučite da plešete i činite to zavodljivo. Dodajte svom glasu baršunasti ton, pričajte tiše i dublje, jer to je muškarcima vrlo privlačno. Uz sve to, budite i tajanstvene. Mnoge žene danas su zaboravile na svoju ženstvenost, ali vi nemojte biti jedna od njih.

 

3. Atraktivna ali pametna

 

Istina je da će muškarce najpre privući atraktivan izgled, ali isto tako oni žele ženu sa kojom će moći da razgovaraju. Važno je i ono što imate u glavi. Obrazujte se, čitajte, učite i zavedite ga pametnom glavom. To je najbolji način ako ga želite da ga zadržite na duže staze.

 

Kako treba da izgleda devojka po meri svakog muškarca!

 

4. Naučite da flertujete

 

Ako želite da flertujete sa muškarcem, morate najpre da naučite kako se to radi. Pokažite da vam je stalo, ali nemojte preterivati. Nežni osmeh, lagano naginjanje glave i diskretno smejanje njegovim šalama biće dovoljan znak da vas je zainteresovao i da uživate u njegovom društvu.

 

Kvaliteti prave zavodnice: Ovakve žene imaju mnogo više uspeha u ljubavi od klasičnih lepotica!

 

I zapamtite, preglasno kikotanje i preterano dodirivanje nije zavođenje, nego nabacivanje, a to je vrlo odbojno.

 

5. Ne žurite sa seksom

 

Ovo je područje gde se treba kretati dva koraka napred pa jedan nazad. Možete ga ljubiti vrlo strastveno, ali onda se malo povucite. On neka krene sa osvajanjem, pustite ga da pređe deo puta, a onda se malo maknite od njega. Glavna odlika zavođenja je odlaganje užitka. Iščekivanje je najbolji afrodizijak. Dakle, ne brzajte sa odlaskom u krevet ma koliko vam bio privlačan.

 

6.Smirite svoje emocije

 

Muškarci ne vole žene koje često imaju preterane izlive emocija, i zato oprezno sa tim. Ako on učini nešto što je vama neprihvatljivo i omalovažavajuće, nemojte vrištati, divljati i vikati. Umesto toga, udahnite i budite mirne i sabrane, pa mu recite da određene situacije nećete tolerisati.

 

Samopoštovanje je ključna stvar zbog koje će vas muškarci voleti, ne pristajte na kompromise koji su loši za vas. Na kraju, uvek imajte na umu da ste same sebi najvažnije i ako volite sebe i poštujete to će činiti i ljudi koji vas okružuju.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...