Obratite pažnju

Mislite da ste savršene, a nemate dečka? Evo zašto vas muškarci izbegavaju!

Tetovirane obrve ili nokti za "doručak" spadaju u red onih sitnica koje odbijaju svakog muškarca
Ljubav i zavođenje 02.03.2015. - 13:35h
Foto: Thinkstock

Nije reč o prirodnim nepravilnostima koje svaka žena ima, već o lošoj nezi kose, kože, noktiju i nekulturnom ponašanju. Suprotno verovanju svih dama, male grudi ili višak kilograma ne predstavljaju problem.

 

7 tajni mršavih ljudi: Nikada nisu na dijeti, a izgledaju odlično - evo i kako!

 

Pogledajte listu od 8 stvari koje nijedan muškarac ne voli da vidi kod žene:

 

1. Previše šminke

 

Puder se ne stavlja u velikim količinama, a boja pudera nikako ne sme previše da odudara od prirodne boje kože. Takođe, crta od pudera veoma je uočljiva i nju nijedan muškarac ne voli da vidi. Crveni ruž rano ujutru, spavanje sa šminkom ili odlazak u teretanu sa šminkom obavezno izbegavajte.

 

2. Rane od bubuljica

 

Devojke koje ove rane imaju svuda po licu i telu muškarci smatraju neprivlačnima. Ukoliko i vi imate problem sa nervozom, pokušajte da je iskontrolišete a ne da puštate nokte da biste mogle da pravite "minsko polje" po leđima. Muškarci su svesni da poneka bubuljica ili loš period ne može tek tako da se iskontroliše (pre svega, jer se i oni sa tim susreću), ali kada imate ozbiljan dermatološki problem, najbolje je da posetite dermatologa.

 

3. Tetovirane obrve

 

Iako je ovaj trend tetoviranja obrva aktuelan, morate paziti da li će vama uopšte stajati i da li imate potrebe za tim. Prirodan izgled lukova veoma je bitan, a ako ga ne pratite pri iscrtavanju, vaše lice će poprimiti jeziv izgled. Takođe, iscrtavanje obrva olovkom mora biti pažljivo. Ako ne umete sami da ih sredite, obratite se profesionalcima.

 

Najveće greške pri čupanju obrva: Nedostatak nege i nepravilan luk potpuno menjaju vaš izgled!

 

4. Spaljena žuta kosa

 

Neka istraživanja tvrde da muškarci najpre na ženama primete kosu. Takođe, većina muškaraca voli dugu žensku kosu. Ipak, izblajhana kosa ne znači da će muškarci "pasti na nos" kada vas vide. Pre svega, blanš se ne proizvodi da biste se vi igrale u kupatilu sa njim i spalile kosu. Prepustite farbanje profesionalcima.

 

5. Kratka majica i salo na stomaku

 

Muškarci vole da vide lep ženski stomak. Iako nije preporučljivo svakodnevno šetati u kratkim majicama, leto je odlična prilika da pokažete svoje izvajano telo. Međutim, ima primera i da devojke sa viškom kilograma napadno oblače uske i kratke majice. Samopouzdanje je u redu, ali "jeftin" izgled nije.

 

6. Grickanje noktiju

 

Kad god pomislite da stavite nokat u usta kako bi ga malo grickale zamislite da ima 5.000 kalorija i možda ćete se predomisliti. To je ružna navika koja pokazuje da ste emotivno nestabilni. Lepi nokti govore o vama kao osobi i muškarci vole da vide negovane ruke i nokte.

 

Kako treba da izgleda devojka po meri svakog muškarca!

 

7. Čizme u sred leta

 

Iako volite da pratite modu, potrudite se da ih zaobiđite leti. Devojka u šorcu i čizmama na 40 stepeni asocira na gljivično oboljenje nije prijatan prizor. Da su čizme za leto, ljudi ne bi izmislili japanke, papuče i sandale. Pokažite prste. Sigurno ima mnogo više onih kojima su stopala fetiš nego onih koji se "pale" na gljivice.

 

8. Pušenje na ulici

 

Posebno negativan slučaj je pušenje na autobuskoj stanici. Ima li šta ružnije od prizora kad devojka užurbano uvlači dim cigarete jer se približava autobus, a potom uz prvi korak bacaju cigaretu sa tugom u očima. Ako već pušite, činite to kao dama. Zna se kada i gde.

 

Kratko i jasno: Svaka žena može biti dama uz ovih 8 pravila!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...