Šta se zapravo dešavalo

Tražila sam sreću van braka, umesto u sebi: Ispovest Marine koja je prevarila muža!

Kako uopšte dolazi do preljube i šta može da se iz takve teške situacije nauči, govori nam ispovest preljubnice koje je odlučila da progovori o tome
Ljubav i zavođenje 28.02.2015. - 13:27h Autor: magazin.hr
Foto: Ilustracija: Shutterstock

Prema istraživanju sprovedenom u Velikoj Britaniji 2012. godine, žene će da varaju muževe da bi osetile emotivnu ispunjenost, povećale samopouzdanje i našle romansu. Prema istoj anketi, da li će žena da prevari muža zavisi od toga koliko se oseća ispunjenom u braku. Takođe, žene u proseku varaju u petoj godini braka, a muškarci u sedmoj.

 

Kad je u pitanju prevara, plavuše su prve: 14 zanimljivosti o preljubi!

 

Ali, kako je došlo do potrebe za intimnim trenucima izvan braka, ispričala je Marina Pirson koja je prevarila muža. Ona je otkrila šta se krilo iza te njene odluke, koje su bile posledice i šta je iz svega naučila.

 

"Ako čitate ovo i osuđujete me, razumem, to je ljudska priroda. Ali, verujte mi, niko me nije žešće osuđivao nego što sam ja samu sebe", napisala je ova žena, a preneo YourTango.

 

"Kako si to mogla da mi uradiš, kako si to nama mogla da uradiš? Koga sam oženio?" drao se njen, sada bivši, muž nakon što je saznao da ga je prevarila.

 

Iako je bio brižan, duhovit i dobar muškarac, Marina u braku više nije bila srećna i prestala je da ga smatra privlačnim. Jedna od najvećih grešaka koje je tada uradila je da mu ne kaže šta se događa u njenoj glavi.

 

"Kako ga ne bih povredila, nisam našla reči da mu kažem da ga ne smatram privlačnim više. Umesto da komuniciram s njim iskreno o svojim osećanjima, ispala sam loša osoba i prevarila sam ga", napisala je Pirson i naglasila da je u takvim trenucima komunikacija presudna.

 

5 iskrenih priča žena koje su varale muževe: Posao mu je bio važniji, nikada nije bio tu za mene!

 

"Kada sam ga prevarila, strast u našem braku je već bila mrtva. Htela sam da žudi za mnom, da me želi i da mu je dovoljno stalo da me obori s nogu. Ali, naša veza je pala u rutinu i nije bilo uzbuđenja. Htela sam da se oslobodim svega i mislila sam da ću to postići ako ga prevarim", iskreno priznaje Marina i kaže da sada shvata da je to bila odluka koja nije dugoročna.

 

Jedna od najvećih grešaka, kaže, je ta da je sreću tražila "napolju", a ne iznutra i uvek je očekivala od nekog muškarca da je učini srećnom, umesto da sama sebe usreći. Dodaje da zna da svi ti razlozi zvuče kao opravdanja, ali tada kada se sve to odigralo, bila je mlada i smatrala je da je varanje jedini izlaz.

 

Skandalozno: Ekspertkinja savetuje da žena u 40-im mora pod nož, ako ne želi da je muž vara!

 

"Na kraju krajeva, ne žalim za tim što sam uradila, samo mi je žao što sam povredila bivšeg muža. Ali, rezultat je bio taj da mi je bivši poklonio najbolju stvar - priliku da nađem sreću u samoj sebi", zaključila je Pirson i poručila ženama koje razmišljaju o aferi ili su je već imale da prvo dobro razmisle zašto to žele i da budu svesne da jedina istinska sreća dolazi iznutra.

 

6 ispovesti razvedenih koji nisu dočekali godišnjicu braka: Smatrao me je svojom imovinom!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...