Otkriveni

3 najčešća muška izgovora za raskid: Ti si savršena, problem je u meni!

Kada upotrebe neku od ovih rečenica kao izgovor za prekid ljubavi, znajte da vas lažu u oči
Ljubav i zavođenje
05:32h Autor:
3 najčešća muška izgovora za raskid: Ti si savršena, problem je u meni!
Foto: Shutterstock

Kada je reč o raskidu, muškarci uglavnom izbegavaju direktan razgovor i, iz njima znanih razloga, izbegavaju da otkriju zašto više ne žele da budu sa partnerkom. Biraju izgovore jer ne žele da povrede nežniji pol, ali i da bi izbegli moguću dramu.

Međutim, nedavno istraživanje koje je uključilo slobodne muškarce iznad 35 godina, koji iza sebe imaju više od pet ljubavnih veza otkrilo je njihove najčešće izgovore za raskid koji, naravno, nisu imali nikakve veze s istinom:

10 najsmešnijih izgovora za raskid koje su ljudi upotrebili pročitajte OVDE - Benzin je preskup!

1. Nisam spreman za vezu

Nespremnost za ozbiljnu vezu može biti opravdanje jedino kada faza kratkotrajnih druženja ne preraste u nešto ozbiljnije. Ali, ako ste mesece proveli u razmeni najintimnijih trenutaka, ovakva izjava je čista laž.

Muškarci ovim izgovorom samo potvrđuju svoju neozbiljnost i nespremnost da se vežu, a stručnjaci savetuju da je veza sa takvim čovekom čisto gubljenje vremena i truda. Vaš odnos je njemu najverovatnije bio samo zabava, a izgovor o nespremnosti za vezu 44 odsto muškaraca iskoristilo je kao za sebe najbezbolniju opciju raskida.

OVDE otkrijte kojih 8 znakova ukazuju da je vreme za rastanak - Ne vidite ga pored sebe u budućnosti!

2. Zaslužuješ bolje od onog što ja mogu da ti pružim

Kako bi iz veze izašli čistog obraza, muškarci su spremni sebe da stave u poziciju žrtve, pa će tako kao izgovor za raskid često istaći da oni partnerki ne mogu da pruže onoliko koliko zaista zaslužuje. Situaciju raskida preokreću u priliku za novi početak voljene s drugim partnerom, a ovakav način prekida ljubavi bira 32 odsto muškaraca.

OVDE pogledajte kako se jedna prevarena devojka osvetila - Pred Božić saznala da je dečko vara, pa mu spremila poklon koji je šokirao sve!

3. Problem je u meni, ti si savršena

Sposobnost da se izmigolje iz veze bez prevelike drame muškarcima i te kako ide od ruke, posebno kada nonšalantno krivicu preuzimaju na sebe. Naravno, tu se pre svega radi o stvaranju prividnog osećaja sigurnosti u nameri da svoju partnerku ne povrede. Izgovor "ti si super, ali ja te nisam vredan" je lažan izgovor, pomoću kog je čak 24 odsto muškaraca okončalo vezu.

A najluđe izgovore za kašnjenje ili izostanak sa posla, pročitajte OVDE - Pljunula me zmija otrovnica!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs