Razmislite

Zbog ovoga će vas ostaviti: 3 ženske osobine koje muškarci ne podnose!

Muškarac kojem ste se svideli želi sve da zna o vama, ali nikako ga ne zanimaju priče o životima vaših prijateljica ili koleginica
Ljubav i zavođenje 24.02.2015. - 12:03h Autor: Stil / zadovoljna.hr
Foto: Shutterstock

Iako im jak ženski stav i određeno ponašanje kod žena oduševljava, postoji nekoliko osobina karakterističnih za nežniji pol, koje su muškarcima potpuno odbojne.

 

Ako ne želite da vas vaš voljeni ostavi zbog toga, saznajte koje to tri osobine muškaraci između 25 i 45 godina apsolutno ne podnose!

 

1. Tračevi o tuđim životima

 

Muškarac kojem ste se svideli želi sve da zna o vama, ali nikako ga ne zanimaju priče o životima vaših prijateljica ili koleginica. Poneki bezazleni trač s vremena na vreme dogodi se svakome, ali ako je svaka vaša rečenica posvećena tuđim životima, reč je o osobini koju ne voli nijedan muškarac.

 

4 ženske navike koje izluđuju muškarce - Kome treba tolika šminka?!

 

2. Grubost i neljubaznost

 

Žene nisu jedine koje primete kako se njihov partner odnosi prema konobarima ili prodavcima. Grubost i negativnost nisu lepe osobine i to će ostati u glavi svakog muškarca. Ako imate običaj da "zarežite" na osobu koja vam je poslužila pogrešno jelo ili piće ili sa dozom agresivnosti komentarišete rad nekog od osoblja prodavnice u koju dolazite, verujte da to neće proći nezapaženo.

 

6 sitnica zbog kojih će vas voleti još više - Ženski postupci koje muškarci potajno obožavaju!

 

3. Materijalizam

 

Finansijska sigurnost mnogim ženama predstavlja vrlo važan faktor kada su u pitanju muškarci - istraživanje je pokazalo da su materijalno zbrinuti i stabilni muškarci ženama puno privlačniji od ostalih. Bilo da i vi spadate u ovu grupu ili ne, otvoreno pokazivanje važnosti novca na početku veze i tokom upoznavanja muškarcima nije ni malo privlačno. Ako tražite skupe poklone i otvoreno pokazujete da su vam njegovi finansijski gestovi vrlo važni, znajte da u muškoj glavi to izgleda vrlo negativno.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs