Kako do vrhunca

5 koraka do savršenog orgazma: Naučite trikove žena koje ga doživljavaju svaki put!

Mnoge dame se često žale kako ne mogu da dožive orgazam tokom seksualnog odnosa, a ni ne slute koliko je to jednostavno
Škola sexa
22:34h Autor:
5 koraka do savršenog orgazma: Naučite trikove žena koje ga doživljavaju svaki put!
Foto: Shutterstock

Iako vam naslov na prvi pogled izgleda pretenciozno, zaista postoje žene koje dožive magiju u seksu skoro svaki put. I ne, one ne foliraju.

Glasna, provokativna i razuzdana: 10 načina kako da postanete veštiji u seksu!

Stručnjaci su izdvojili pet ključnih navika žena koje ih dovode do vrhunca:

1. Redovno masturbiraju

Žene koje masturbiraju redovno znaju kako njihovo telo funkcioniše i kako ono reaguje na svaku stimulaciju - pritisak, tempo, brzinu i svaku nijansu dodira. Kada znate na šta najbolje reagujete i šta vas najviše uzbuđuje, osećaj će biti intenzivniji kada u "igru" uđe i vaš partner.

2. Višestruka stimulacija

Većina žena zahteva stimulaciju klitorisa kako bi dostigla orgazam. Mnogo manji procenat žena doživi orgazam samo kroz G tačku ili samo preko penetracije. Zapravo, kod žena je potrebna višestruka stimulacija, a često je dobro uključiti i vibrator.

3. Ne žure da se što pre završi predigra

Predigra je za njih veoma važna. To je ono što pomaže da se izgradi uzbuđenje tokom seksualnog odnosa. Mnogi žure da "odrade" predigru što pre kako bi prešli na konkretnu aktivnost, međutim, stručnjaci naglašavaju da je to potpuno pogrešno. Optimalno predigra bi trebalo da traje do 20 minuta. Polako i smireno ljubljenje i međusobno stimulisanje probudiće sva vaša čula.

4. Razgovaraju

Šta je dobro? Šta vam treba? Uverite se da vaš partner zna odgovore na ova pitanja. Ako ste stidljivi oko razgovora o seksu, naučite da se opustite. Komuniciranje je ono što vas i vašeg partnera opušta i uzbuđuje. Kako biste izbegli neprijatnost, najbolje da otvoreno razgovarate o svemu - šta vas uzbuđuje, šta njega uzbuđuje, šta biste novo mogli da probate.

Izvor snažnog zadovoljstva: Veličina klitorisa utiče na orgazam!

5. Ne stresiraju se oko toga da li će imati orgazam

Kontraintuitivno je planirati orgazam. Ako želite orgazam svaki put, onda prestanite toliko da ga priželjkujete. Naučnici su potvrdila da što ste opušteniji, veće su šanse da doživite orgazam.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs