Korisno znati

4 mesta na ženskom telu koja bi muškarci trebalo da izbegavaju tokom seksa!

Možda se čini kontraintuitivno, ali klitoris – koji je prepun super senzitivnih nervnih završetaka – može da bude ponekada previše napet, ako ga muškarac stimuliše direktno
Škola sexa
23:36h Autor:
4 mesta na ženskom telu koja bi muškarci trebalo da izbegavaju tokom seksa!
Foto: Thinkstock

Sjajan seks je pitanje spontanosti, opuštenosti i otvorenosti za isprobavanje različitih stvari, ali nekoliko mesta na ženskom telu muškarci bi trebalo da izbegavaju. Dakle, muškarci, zbegavajte ove tačke i sve će biti u redu.

Grlić materice

Ukoliko dodirneš njen cerviks tokom seksa, primetićeš da nešto nije u redu. Ne zaboravi da ovaj uzak kanal povezuje vaginu sa matericom – gde raste beba. Tako da to svakako nije mesto gde želiš da ideš, pa nemoj ni da kucaš na ova vrata. Za one koji ne znaju, bolno je po devojku kad je nešto udari po grliću materice, a bol tokom seksa može da bude znak da treba da promenite pozu sa plićom penetracijom. Ali bol i nelagoda tokom odnosa, takođe može da znači da nije dovoljno topla i vlažna. Kada je uzbuđena, njena vagina je malo dublja, nego kada nije. Zato – ne preskači predigru i ne diraj njen grlić materice, prenosi Men's Health.

Sve što niste znali o spermi, pročitajte OVDE - zadržava se u telu i 48 sati nakon seksa.

Glava klitorisa

Možda se čini kontraintuitivno, ali klitoris – koji je prepun super senzitivnih nervnih završetaka – može da bude ponekada previše napet, ako ga stimulišeš direktno. Razmisli o osećaju kada popiješ ledeno hladnu vodu i zubi ti potpuno utrnu - jednostavno nije prijatno, zar ne? Umesto da joj dodiruješ glavu klitorisa, pokušaj sa kružnim pokretima oko njega, što će svakako stimulisati nervne završetke i pružiti joj vrhunski užitak. Ne kažemo da je nikada ne dodiruješ po ovom osetljivom mestu, ali prethodno proveri da li tvoja partnerka ima previse osetljiv klitoris.

Neka pravila vredi ispoštovati - OVDE saznajte 3 koraka do sjajnog orgazma!

Njena stopala

Pogotovo ako nosi sportske čarape. Istraživanje na Univerzitetu Džon Hopkins pokazalo je da nošenje čarapa u toku seksa može potencijalno da poveća šanse za orgazam, i muškarcima i ženama. Mogući razlog je što žene moraju da budu potpuno opuštene i oslobođene anksioznosti, kako bi doživele orgazam, a hladna stopala mogu da ih ometaju u tome. Iako obično preporučujemo da joj skineš čarape, ovog puta ih ostavi i ne diraj.

OVDE saznajte 7 najboljih vrsta seksa - drugi pogotovo!

Njen anus

Analni put može da prouzrokuje mnoštvo opasnosti, ali čak iako je tvoja partnerka potpuno uzbuđena i spremna za akciju, ne treba ni da prilaziš analnoj regiji bez lubrikanta. Analni otvor je toliko mali, da čak i dodir prsta može da doprinese neprijatnosti. Prema istraživanju u časopisu seksualne medicine, žene su više i bolje ocenjivale seksualno zadovoljstvo kada su koristile lubrikant. Zato, što više lubrikanta koristiš – to je bolje!

OVDE saznajte 7 najvećih zabluda o analnom seksu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs