Kako da uvek budete fatalne u krevetu

U 4 koraka do seks boginje

Muškarci će žudeti za vama i smatrati vas neodoljivom u krevetu, ako pratite sledeće savete
Ljubav i zavođenje 17.07.2013. - 12:03h
Foto: Shutterstock

Fatalne žene nisu lepotice sa malih ekrana, niti samo one koje se obnažene slikaju za muške časopise. Dame, pravi seksepil je u vama, jer iz vašeg ponašanja i stava izbija erotika kojom hipnotišete suprotan pol. Dajemo vam 4 saveta zbog kojih će vas muškarci obožavati u seksu.

 

1. Otkrijte šta vam se sviđa

 

Žena koja zna šta hoće uvek je magnet za osobe muškog pola. Naravno, ne prelazite granicu, jer u tom slučaju ta vaša sigurnost i odlučnost mogu biti naporni i prenaglašeni. Ali, uvek se trudite da eksperimentišete u seksu i da otkrijete koje poze i dodiri alarmiraju sva vaša čula i dovode vas do vatrometa u krevetu. Otvoreno razgovarajte sa vašim partnerom o seksualnim fantazijama i isprobajte što više položaja, makar i ceo dan proveli u menjanju lokacija i poza za seks. Ako želite da saznate koja su najbolja i najintrigantnija mesta za vođenje ljubavi pročitajte ovaj tekst.

 

2. Volite svoje telo

 

Želite da doživite vrhunac zadovoljstva i da preznojeni tražite još lude seksualne zabave? Onda morate voleti sebe i svoje telo u svakom trenutku, jer će se apetiti za pun erotski doživljaj smanjiti ako nemate poverenja u svoj izgled i ponašanje ispod pokrivača. Kako se njemu sviđaju vaše grudi, da li vam je dovoljno zategnuta zadnjica, da li on primećuje vaš celulit - pitanja su koja treba odmah da izbrišete iz glave. Ukoliko niste zadovoljni nekim svojim nedostacima, ne dozvolite da se to vidi, jer ćete tako ubiti njegovu želju za seksom. Opustite se, ponašajte se kao da ste jedina devojka na svetu kada ste sa njim, zadržite njegove oči samo na sebi.

 

3. Osetite pravi trenutak i prepustite mu se

 

Budite u pravo vreme na pravom mestu i naučite da iskoristite dobar trenutak kako biste nanjušili signale, koje vam on šalje. Ako vidite da vas skida pogledom i da je njegovo disanje sve brže, krenite u predigru, čak iako ste možda u tom trenutku planirali da ručate ili sređujete stan. Vi ćete biti njegova najukusnija hrana, zato krenite sa striptizom i dodirivanjem njegovih osetljivih zona, pre nego što se prepustite erupciji stasti. Fokusirajte se na vaše i njegove potrebe, jer samo tako možete održati vatru u životu i održavati seks na vrhunskom nivou.

 

One su se srećno udale, i to zahvaljujući ovim 10 stvari!

 

4. Komunicirajte sa partnerom

 

Kakav je bio, šta vam se svidelo, šta vas je izludelo ili zaludelo u seksu - ovo nisu teme koje se pričaju sa prijateljicama. Budite jedno drugom seksualni terapeut i pričajte sa vašim muškarcem otvoreno o svim vrućim temama. Ne samo da ćete na ovaj način produbiti vaš odnos i zbližiti se, već i vaš seksualni život neće trpeti zbog eventualnog nesporazuma vaših tela u sred akcije. Reč sramota u seksualnom rečniku ne postoji, zato sočno i do detalja razradite sa njim vaše ideje za nezaboravan seks, gde ćete oboje uživati.

 

I da vas voli najviše na svetu, ovo vam neće tolerisati: Najgore što možete reći muškarcu!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...