Obratite pažnju

5 znakova da vas vaša veza uništava: Možda je vreme za rastanak!

Ako partner nikada ne uvažava vaše mišljenje, pritiska vas da donesete odluke na koje niste spremni ili osećate grižu savesti onda kada uradite nešto za sebe, vreme je da se nešto promeni
Ljubav i zavođenje
23:18h Autor:
5 znakova da vas vaša veza uništava: Možda je vreme za rastanak!
Foto: Shutterstock

Često se dešava da mislimo da smo umorni, pa zbog toga i razdražljivi, a nismo ni svesni da je u pitanju emocionalna iscrpljenost.

Zbog toga što dolazi sakrivena, ona je vrlo često naš najveći neprijatelj u borbi protiv stresa, ali i u ljubavnoj vezi.Evo nekoliko znakova koju ukazuju da je vaša veza zapravo ono što cedi energiju iz vas, pa ako se prepoznate, uradite nešto po tom pitanju!

Kojih 5 stavova svaka žena treba da ima u vezi, pročitajte OVDE - Ne dozvolite da vas partner ponižava i manipuliše!

1. Vaš partner nikada ne uvažava vaše mišljenje, ne voli kada iznesete legitimne kontraargumente i uvek misli da su njegovo mišljenje i odluke jedini ispravni. Vi se zapravo u sebi borite sa nagonom da dokažete da imate pravo, ali on jednostavno odbija vaše dokaze, što je potpuno frustrirajuće.

2. Ako se svaka mala rasprava ili sukob mišljenja pretvara u svađu iz koje on mora da izađe kao pobednik, to nikako ne sluti na dobro.

3. Kada vidi da ste odlučni i da ćete uraditi nešto onako kako vi želite, odmah vas ucenjuje i preti da će vas ostaviti? Dobro razmislite da li želite da ostanete u takvoj vezi i izlažete se stresu svakodnevno.

4. Ukoliko vas partner pritiska da donosete odluke, a vi niste spremni na taj korak, stres ne može da izostane. Pokušajte da mu objasnite u kakvoj ste situaciji, a ako ne želi da vas razume, znate šta vam je činiti.

Zbog kojih 6 životnih odluka nikada nećete zažaliti, pročitajte OVDE - Napravite ih odmah!

5. Ako ste osoba koja oseća grižu savesti ako u svemu ne udovoljite vašem partneru, nesumnjivo ćete biti iscrpljeni, jer vas to psihički veoma opeterćuje.

Mislite malo i na sebe, dobro razmislite, ocenite situaciju iz svakog ugla i zaključite da li vredi da ostajete u vezi koja iz vas crpi svu energiju i želju za životom.

Šta vas čeka u 2015. godini na ljubavnom i seksualnom planu, pročitajte OVDE - Uzbudljiva godina je pred nama!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs