Obratite pažnju

Bez dileme: 10 stvari koje ženu čine lepom, a ne seksi!

Privlačnost lepe žene ogleda se u tome što se ona ne trudi da privuče nečiju pažnju i da bude svakog trenutka u centru zbivanja. Ona je samouverena i skromna, što ostavlja utisak misteriozne dame, koja samim tim okupira više pažnje nego bilo kakav nameran i isforsiran gest
Lifestyle
14:54h Autor:
Bez dileme: 10 stvari koje ženu čine lepom, a ne seksi!
Foto: Shutterstok

Kada se za jednu ženu kaže da je lepa, ne misli se samo na crte lica i boju očiju. To je reč koja je moćnija od bilo kog drugog atributa kojim možemo da opišemo jednu damu. To je reč koja mnoge žene tera na razne plastične operacije i dijete, atribut kojem svaka pripadnica lepšeg pola doživotno teži.

Lepota je mnogo više od fizičkog izgleda, a iako se ne zna jasna granica između lepe i seksi provokativne žene, postoje određene stvari koje jednu ženu čine lepom više nego bilo šta drugo, piše Elite Daily.

OVDE pročitajte kakve se žene muškarcima sviđaju.

1. Ženu bolje definišu njene strasti nego izgledŽena koju pokrećiu njene strasti, stvari koje je okružuju, ciljevi i težnje u životu, lepša je od bilo koje lepotice sa savršenim crtama lica. Energija koju nosi u sebi privlači muškarca više nego lepe usne ili duge noge.

2. Lepa žena ne juri tuđu pažnju, ali je nesvesno pridobijaPrivlačnost lepe žene ogleda se u tome što se ona ne trudi da privuče nečiju pažnju i da bude svakog trenutka u centru zbivanja. Ona je samouverena i skromna, što ostavlja utisak misteriozne dame, koja samim tim okupira više pažnje nego bilo kakav nameran i isforsiran gest.

OVDE pročitajte koji horoskopski znakovi imaju najlepšu figuru, a koji lice.

3. Ona zna kako da komuniciraPamet je seksi i promišljene reči mogu da budu najjači afrodizijak. Žena koja ume da se izražava i zna da komunicira, i uz to bude maksimalno prirodna, san je svakog muškarca.

4. Nezavisna je i samostalna

Žena koja čvrsto stoji na svojim nogama i kojoj ne treba potvrda od drugih da je vredna pažnje, primer je samouverene žene. Samopouzdanje je ključ stvarne lepote. Njoj treba ljubav, a ne muškarac iza kog bi se sakrila.

5. Drži jezik za zubimaNe postoji ništa intrigantnije od žene koja ne priča na sav glas o svojim ličnim stvarima i koja nepotrebne reči zadržava za sebe. Misterioznost je tajna privlačnosti.

6. Mari i za druge, a ne samo za sebeIma li išta gore od sebičluka? Lepota se krije u onima koji brinuo i o drugima, čak i više nego o sebi.

OVDE pročitajte u kojim godinama žene dostižu vrhunac lepote.

7. Otvorena jeLepa žena sebe ne ograničava. Ona je otvorena za nove ideje, ljude i mesta. Njena lepota se ogleda u otvorenosti uma i smelosti za nove poduhvate.

8. Ima čistu dušu Lepa žena vas privlači svojom dušom i srcem, a ne sjajnom kosom i dobrim parfemom. Ono što ona ima u sebi tera vas da poželite da svakog trenutka budete kraj nje.

9. Pokazuje svoje pravo liceNema ništa loše u preparatima za ulepšavanje. Ne znači da je nenašminkana žena lepša od one sa mejkapom, ali ne treba da vam šminka bude maska za skrivanje. Lepa žena se šminka radi sebe, ne stidi se da izađe bez mejkapa i ne smatra da je šminka ključ njene lepote.

10. Jednostavno, lepa žena ima to nešto u sebiTo je nešto posebno što lepa žena poseduje, nešto što jednostavno ne znate u koju kategoriju da svrstate, nešto za šta prava reč ne postoji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

ŽenaLepota