Potvrđeno

Da li ste znali: Koje žene najviše uživaju u seksu?

Nemajući više nerealna očekivanja od svog tela, žena se i sama oseća seksualno privlačno. A to, naravno, utiče i na njeno intimno samopouzdanje
Ljubav i zavođenje 29.01.2015. - 15:20h
Foto: Thinkstock

Prema istraživanjima koje je sproveo jedan onlajn dejting sajt u Americi, seksualno samopouzdanje kod žena doseže vrhunac u ranim tridesetim godinama. Za to postoje mnogi razlozi, a mi predstavljamo one najzanimljivije.

 

2 istine i 4 laži o seksu: Penis je najbolji alat za postizanje orgazma kod žena!

 

Prihvatanje sopstvenog tela
Nakon što su u dvadesetima svaki dan stajale pred ogledalom i nervirale se zbog izgleda, žene u tridesetim postaju svesnije svojih postignuća i kvaliteta, i lakše se mire s fizičkim nedostacima. Manekenke i modeli iz časopisa i sa televizije prestaju da budu merilo mršavosti i lepote, pa se svaka žena bolje oseća u svojoj koži.

 

Seksualna snaga


Prosečna žena do tridesetih je već verovatno promenila nekoliko seksualnih partnera i upoznala se sa svojim navikama i željama u krevetu. Znajući šta može najbolje da je zadovolji, lako otkriva svoje potrebe i maštarije, i nije joj neugodno da to i traži tokom intimnih trenutaka. Isto tako, ceni svoje ljubavne veštine i rado ih koristi.

 

Zašto muškarci vole seks sa bivšom: 6 potencijalnih odgovora!

 

Hemija
Nemajući više nerealna očekivanja od svog tela, žena se i sama oseća seksualno privlačno. A to, naravno, utiče i na njeno intimno samopouzdanje.

 

Komunikacija


Nakon godina čitanja o seksualnosti u časopisima i na internetu, ženama više nije neprijatno da otvoreno razgovaraju sa svojim partnerima o temama iz spavaće sobe. Od ispunjenja spostvenih maštarija, do vraćanja seksualnih usluga, muško-ženska komunikacija nikad nije bolje funkcionisala. Naravno, na obostrano zadovoljstvo.

 

Starija žena (40) i mlađi muškarac (24): 6 razloga zašto je takav spoj u seksu sjajan!

 

Uživanje
Seks za ženu u tridesetim godinama više nije dokazivanje, već uživanje. Imajući više iskustva s muškim mentalnim sklopom, žene lakše formiraju veze, i lakše se opuštaju tokom odnosa. Što je duže par zajedno, bolje funkcioniše u krevetu. A ako seksualni život i zapadne u monotoniju, lakše je pokrenuti razgovor o tome, i uvesti maštovite novotarije koje će vratiti zlatna vremena.

 

Privlačnost


Žene u svojim dvadesetim uglavnom zavode muškarce svojim fizičkim izgledom. Ali kako vreme prolazi, dolaze profesionalni i lični uspesi zbog kojih postaju privlačne u novom kontekstu. U tridesetima više ne moraju da igraju samo na kartu telesne lepote, već i razvijenog intelekta. Samosvesnije i hrabrije, osećaju se još zanimiljivije muškarcima.

 

Kakve žene voli njegov horoskopski znak: Vodolija traži starije i iskusnije!

 

Duge veze
U tridesetima mnoge žene ulaze u dugoročne veze, uključujući brakove. Ovo isto utiče na njihovo samopouzdanje, s obzirom na to da na podsvesnom nivou primaju poruku kako je neko zaista spreman da provede čitav život s njima.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...