Sve smo im pribegavale

5 malih ženskih laži na početku veze: Sviđa mi se tvoja mama, savršen si!

Mnoge žene su sklone preterivanju i preuveličavanju partnerovih intelektualnih, poslovnih i ljubavničkih sposobnosti, ali time ne misle apsolutno ništa loše
Ljubav i zavođenje
06:30h Autor:
5 malih ženskih laži na početku veze: Sviđa mi se tvoja mama, savršen si!
Foto: Shutterstock

Svi želimo da ostavimo što bolji utisak na potencijalnog partnera. Međutim, neki u tome znaju da preteraju pa često prikriju ono što zaista misle. Ovo je nekoliko najčešćih "belih laži" koje izgovaraju žene na početku veze.

1. Novac nije bitan

Međutim, dobra vest je da to ne znači da njihov partner mora da ima veliku platu ili da očekuje veliko nasledstvo, već je sposoban da zaradi i da pametno raspolaže novcem.

Strelčevi su najiskreniji, Škorpije lažu više od svih ostalih - OVDE pročitajte koliko lažu horoskopski znakovi!

2. Nisam ljubomorna

99 odsto žena nikad ne bi otkrilo tu svoju slabiju stranu, naročito ako im se partner prethodno žalio da je njegova bivša bila posesivna. Te stvari izlaze na videlo tek kasnije.

3. Sviđa mi se tvoja mama

Na početku veze, ne postoji druga opcija od ove, čak i ako to ne misliš. Razlog za to je jednostavan: ne želiš da povrediš njegova osećanja.

OVDE pročitajte izjave kojima žene povređuju muškarce - Hvala bogu što tvoja mama ne dolazi!

4. Sve je u redu

Ovo je izgovorila baš svaka žena na svetu, čak i onda kada baš ništa nije bilo u redu. Zašto je to rekla? Jer je htela da njen partner sam shvati u čemu je pogrešio, bez da ona to mora da mu govori.

5. Savršen si

I muškarci vole da dobijaju komplimente, jer to i te kako godi njihovom egu. Upravo zato, mnoge žene su sklone preterivanju i preuveličavanju njegovih intelektualnih, poslovnih i ljubavničkih sposobnosti, ali time ne misle apsolutno ništa loše.

A koje su najčešće ženske laži posle seksa pročitajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs