Zanimljivo

Dešavanja posle seksa otkrivaju šta on želi od veze: Da li se mazi, ide pod tuš ili odmah zaspi?

Ako partner zaspi odmah nakon seksa, to ne znači da mu nije stalo. Ali, ako se to događa često, to je jasan znak da nije toliko uključen u vezu i da postoji razlog zašto je odsutan, zaključeno je tokom istraživanja
Škola sexa
15:52h Autor:
Dešavanja posle seksa otkrivaju šta on želi od veze: Da li se mazi, ide pod tuš ili odmah zaspi?
Foto: Shutterstock

Ako posle seksa voliš da se maziš, da odmah zaspiš, odeš pod tuš ili do frižidera, to govori puno o tebi, otkrilo je istraživanje sprovedeno na Univerzitetu Mičigen.

Istraživači su zaključili da je vreme nakon seksa podjednako bitno kao i sam seks. U istraživanju je učestvovalo 456 studenata, a otkriveno je da je i za žene postalo sasvim uobičajeno da prve utonu u san nakon seksa. Međutim, otkriveno je i da je partner koji to uradi poslednji, onaj koji ima i izraženiju želju za povezivanjem i komunikacijom.

Parovi koji se maze posle seksa su srećniji u svojim vezama. Više o tome saznajte OVDE.

"Nakon seksa, naša tela su puna hormona endorfina, zbog kojeg se osećamo puni ljubavi i povezani s drugima. Prirodno je da takav osećaj želimo da podelimo sa partnerom u tom trenutku. Ako partner zaspi odmah nakon seksa, to ne znači da mu nije stalo. Ali, ako se to događa često, to je jasan znak da nije toliko uključen u vezu i da postoji razlog zašto je odsutan", objašnjavaju istraživači.

"Bilo kakva aktivnost nakon seksa, koje ne uključuje padanje u dubok san, doprineće jačanju vašeg odnosa. Posebno razgovor i maženje. Ali, i zajedničko gledanje televizije imaće pozitivniji efekat od momentalnog odlaska na spavanje", zaključeno je tokom istraživanja.

Kakvi ste kada je seks u pitanju prema horoskopu saznajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs