Počnite odmah

15 seksi odluka kojih treba da se držite u 2015: Nosite kondome sa sobom, ne glumite orgazme!

Nemojte da uništite trenutak strasti kada shvatite da nijedno, ni drugo nemate kondom. Uvek nosite jedan sa sobom, ne znate u kakvoj situaciji ćete da se nađete
Škola sexa
17:48h Autor:
15 seksi odluka kojih treba da se držite u 2015: Nosite kondome sa sobom, ne glumite orgazme!
Foto: Shutterstock

Na početku godine mnogi donose novogodišnje odluke za koje smatraju da će im poboljšati život, ali kojih se obično ne drže duže od 15-ak dana. Međutim, evo odluka koje nećete teško da održite, prenosi Cosmopolitan.rs.1. Prestanite da glumite orgazme

Što pre donesete ovu odluku biće bolje za vas. Iskreno, ukoliko on ne zna kako da vas zadovolji, a vi o tome ćutite, problem je u vama. Ali ako ste spremni za razgovor o tome šta vas uzbuđuje, a on nije zainteresovan da učestvuje u tome i nauči, momentalno raskinite. Pre nego što raskinute recite mu: "Molim te, budi bolji u ovome. Ovo uopšte nije bilo dobro", u nadi da će neke stvari da promeni kada sledeća partnerka bude došla.

Partner kojeg ne smete da ispustite uvek se trudi da prvi doživite orgazam.

2. Prestanite da prihvatate to da on ne želi da se spušta dole

Ako možete vi, onda svakako može i on. Nema diskusije.

3. Odbacite bilo koji donji veš koji vam ne stoji sjajno

Čak iako ga niko neće videti, to ne znači da ne trebate da ga nosite. Nosite ga zbog sebe, osećaćete se odlično. A to je najvažnije.

4. Budite inicijator seksa kada to želite

Ko kaže da treba da sedite i da čekate ukoliko nešto želite? Samo napred!

Koje 4 stvari svaki muškarac želi u krevetu saznajte OVDE.

5. Recite mu tačno šta želite da vam radi

Bolje da mu predočite šta želite i šta vas uzbuđuje nego da očekujete da vam on čita misli, a onda da bude besan jer ne može, ali shvata da nešto nije kako treba. Kada budete prvi put to rekle, on će sledeći put automatski to da radi.

6. Ljubite se češće

Ne "ljubimo se pet minuta pa prelazimo na seks", što je ponekad u redu, ali prolongirajte ljubljenje što duže možete. Bilo je sjajno i sa 15 godina, ni sada nije drugačije.

7. Otkrijte gde vam je G tačka

Nije to tako teško. A korisno je da znate.

OVDE saznajte rešenje za problem vaginalnog orgazma.

8. Ne brinite se kako vam telo izgleda tokom seksa

Uvek imajte predpostavku da izgleda apsolutno sjajno. Zašto? Zato što uvek treba da imate seks sa ljudima koji misle da izgledate apsolutno sjajno.

9. Nosite kondome sa sobom

Nemojte da uništite trenutak strasti kada shvatite da nijedno, ni drugo nemate kondom. Uvek nosite jedan sa sobom, ne znate u kakvoj situaciji ćete da se nađete.

10. Vodite računa o svojoj vagini

Pratite promene, od sekreta, mirisa, osećaja pod prstima pa nadalje. Vodite računa o higijeni i uvek budite i situaciji da znate šta se dole dešava.

Vagina tokom seksa - OVDE saznajte šta se dešava tamo dole.

11. Imajte seks samo kada to 100 odsto želite

Kada dođe do seksualnog odnosa to se obično dešava veoma brzo, pa i nemate baš vremena sebi da postavite pitanje "Da li ja ovo zaista želim?" Uzmite nekoliko trenutaka za sebe tada, idite do kupatila i iskreno odgovorite sebi. Seks ne treba da bude nešto što mora da se desi ili tako treba. Seks je uživanje.

12. Prestanite da mu govorite da vam nešto prija, a nije tako

Ili nije da vam ne prija, ali nije ni sjajno. Naravno da želite da učinite osobu sa kojim spavate srećnom i zadovoljnom, ali kada vam postavi pitanje da li vam to prija, vaš odgovor bi trebalo da bude veoma iskren. U cilju vam je da se međusobno zadovoljite.

13. Prestanite toliko da brinete da li ste sređene dole

Da li postoji osoba na svetu koja je rekla: "Ovo je nedopustivo, ja idem kući. Prijatan dan"? Ne, nije. Zato što će oni i dalje želeti da imaju seks sa vama. Ne mora sve uvek da bude savršeno, ali i ne treba da bude zapušteno. Vodite računa, ali se ne opterećujte.

OVDE pročitajte 11 saveta za zdravu vaginu.

14. Prestanite da brinete o seksu sa novim partnerom

Nikada nećete da zaboravite kako se određene stvari rade i sve novo ćete da ukapirate usput. Ponavljajte ovo svaki put kada budete došle u situaciju da treba da imate seks sa novim dečkom.

15. Testirajte se redovno

Nemojte da se plašite da odlazite na redovne preglede kod ginekologa. Razni testovi, brisevi i ultrazvuk mogu da vam pmognu da otkrijete na vreme ako se nešto dešava sa vama. Redovan pregled mnogo smanjuje rizik od oboljenja, a i dobro je znati kada menjate partnera da je sve u redu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs