Vredi probati

Najbolji način da smršate u 2015. godini: Daš dijeta peti put zaredom proglašena za najbolju!

Reč je o režimu ishrane koji se bazira na hrani bogatoj vlaknima, koja snižava holesterol i ubrzava mršavljenje
Fitnes & Nutricija
14:44h Autor:
Najbolji način da smršate u 2015. godini: Daš dijeta peti put zaredom proglašena za najbolju!
Foto: Shutterstock

Ukoliko trenutno tragate za najboljom dijetom nakon obilnih obroka tokom novogodišnjih i božićnih praznika, možda je pravo rešenje za vas Daš dijeta, koja je proglašena najboljom dijetom za 2015. godinu.

OVDE otkrijte dijetu 2+1 za konačni obračun sa kilogramima - Smršajte 5 kilograma za dve nedelje!

Reč je o režimu ishrane koji se zasniva na povrću, žitaricama celog zrna i niskokaloričnim mlečnim proizvodima. Inače, Daš dijeta je posebno osmišljena za osobe koje pate od visokog krvnog pritiska i dijabetesa, a odličan je izbor za sve one koji su odlučili da pređu na zdravu ishranu.

"Stručnjaci koji su obavili istraživanje zaključili su da se ovom dijetom gube kilogrami jer je u pitanju uravnotežena ishrana" – objasnila je Anđela Hopt, urednica US News and World Reporta.

Kako su majka i ćerka uspele zajedno da smršaju, saznajte OVDE - Promenile život iz korena za 100 dana! (FOTO)

Ovakav režim ishrane na jelovniku zahteva dosta voća i povrća, a u potpunosti isključuje slanu hranu i crveno meso. Fokus je na žitaricama celog zrna, nemasnom mesu, ribi, piletini, a dobrodošli su i orašasti plodovi i pasulj. Poenta je, zapravo, u hrani bogatoj vlaknima, koja snižava holesterol i ubrzava mršavljenje.

OVDE preuzmite recept za domaći napitak koji snižava nivo holesterola - Dobitna kombinacija kojom su i doktori šokirani!

Daš dijeta se već petu godinu zaredom nalazi na prvom mestu kada je reč o spisku najboljih dijeta, dok su Paleo i Dukan dijeta zauzele poslednja dva mesta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs