Odmah prestanite

4 ženske navike koje izluđuju muškarce: Kome treba tolika šminka?!

Za žene je prirodno da brinu o svojim jačim polovinama kao što im je prirodno i da brinu o deci, ali muškarci ne vole osećaj kao da žive sa majkom, a ne sa ženom
Ljubav i zavođenje 15.01.2015. - 13:00h Autor: index.hr
Foto: Ilustracija / Shutterstock

Iznervirati muškarca nije mnogo teško, s obzirom na to da im nije prvi put da se suočavaju sa navikama žena koje smatraju dosadnim i potpuno suvišnim. Umesto da oguglaju, muškarci imaju sve manje živaca za ovih 5 ženskih navika, pa ako želite da izbegnete nepotrebne razmirice, malo popustite sa ovim stvarima.

 

Muškarci, evo kako da zadržite ženu - Zbog kojih 5 malih stvari će vas još više voleti, saznajte OVDE.

 

1. Previše šminke

 

I na licu, ali i u kupatilu. Prosečni muškarac jednostavno ne može da shvati zbog čega prosečna žena koristi toliko proizvoda, a još manje može da shvati zbog čega su svi toliko važni da zbog njih jednostavno više nema mesta na polici.

 

2. Pitanja o debljini

 

Žene često love komplimente na ovaj način, pa na pitanje: "Da li sam debela?" očekuju negativan odgovor. Muškarci ne vole ovo pitanje, jer im vrlo često, nakon što nam kažu da nismo debele, kažemo da im ne verujemo.

 

OVDE otkrijte zašto je Daš dijeta najbolji način da smršate u 2015 - Peti put zaredom proglašena za najbolju!

 


3. Glumljenje majke

 

Namaži ruke, zakopčaj jaknu, nemoj da jedeš pre ručka da ga ne pokvariš... Za žene je prirodno da brinu o svojim jačim polovinama kao što im je prirodno i da brinu o deci, ali ponekad to rade na gotovo identičan način, što muškarcima ostavlja utisak kao da žive sa majkom, a ne sa ženom.

 

OVDE saznajte zbog kojih 6 ženskih postupaka muškarci lude od ljubomore - Nikad ga ne upoređujte sa bivšim!

 

4. Dugo spremanje

 

Naravno da želite da izgledate lepo, ali njemu nije jasno da lepota ponekad iziskuje nekoliko sati spremanja. Oni su spremni vrlo brzo, pa dok se vi našminkate, ogledate, ispeglate kosu, izmenjate 5 odevnih kombinacija, on je već izgubio živce.


 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...