Da ne napravite grešku

Proverite svog partnera: 3 znaka otkrivaju da li je materijal za brak!

Želite muškarca koji govori šta zaista misli jer time može da ukaže na stvari koje su mu smetale u njegovoj prethodnoj vezi, što može da bude pokazatelj da još nije raščistio s prošlošću
Ljubav i zavođenje 12.01.2015. - 15:12h Autor: Zadovoljna.hr
Foto: Shutterstock

Ne treba da trošite mesece i mesece da saznate da li biste s vašim izabranikom mogli da imate nešto mnogo ozbiljnije. To možete da shvatite iz sedeća tri brzo uočljiva znaka koji govore da li je muškarac dobar "materijal" za bračnu zajednicu.

 

1. Pozitivnost

 

Želite muškarca koji govori šta zaista misli jer time može da ukaže na stvari koje su mu smetale u njegovoj prethodnoj vezi, što može da bude pokazatelj da još nije raščistio s prošlošću. Sem toga, niko pored sebe ne želi mrguda i pesimistu! Zato, ako vam partner opisuje šta želi u životu i kako biste vas dvoje mogli da stvorite zajednicu, možete da budete sigurni da je spreman za brak.

 

OVDE pročitajte 5 saveta da ne budete magnet za loše partnere!

 

2. Različiti interesi

 

Više od njegovih godina, životni stil muškarca pokazatelj je njegove zrelosti. Ako na njegovom profilu na društvenoj mreži preovladavaju fotografije na kojima je u ludom provodu s prijateljima i na kojima pokazuje mišiće, uzmite u obzir šta to govori o njegovim životnim vrednostima i o tome kako provodi vreme. Ono što treba da tražite je partner s različitim interesima kojeg ne zanima samo zabava, nije zaljubljen u sebe i koji je spreman da svoje vreme uloži i u vezu.

 

3. Odgovornost

 

Bez obzira kojim se poslom bavi, odgovornost u poslovnom smislu je vrlo važan pokazatelj karaktera osobe. Bilo da je u potrazi za poslom ili se razvija u trenutnoj karijeri, trud i odgovornost su vrlo važni pokazatelji karaktera osobe.

 

Ako pored sebe želite muškarca koji razmišlja o budućnosti i koji želi da postane bolji i uspešniji, ovu odliku nikako nemojte da zanemarite.

 

A kada muškarac zazire od braka saznajte OVDE.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...