Počnite što pre

Upotrebljavajte ih maksimalno, isplatiće vam se: 7 rečenica koje svaki muškarac želi da čuje!

Muškarci obožavaju da dobijaju komplimente – naročito u spavaćoj sobi
Škola sexa
14:40h Autor:
Upotrebljavajte ih maksimalno, isplatiće vam se: 7 rečenica koje svaki muškarac želi da čuje!
Foto: Shutterstock

Iako vam to ne bi nikad priznali, muškarci obožavaju da dobijaju komplimente – naročito u spavaćoj sobi. Evo nekoliko rečenica koje će da im podigne raspoloženje, osnaži njihovo samopouzdanje i suptilno ih motiviše da se trude još i više.

1. Kako si veliki

Ova rečenica odnosi se na dužinu i širinu njegovog penisa, a ne partnerovu telesnu visinu. Upotrebite je u pravom trenutku i kontekstu.

2. Kako to dobro radiš

Bez obzira da li vam partner ljubi vrat, stomak ili se usnama spušta južnije, ništa ga neće uzbuditi više od ove rečenice, izgovorena s uzdahom na usnama.

OVDE saznajte korisne cake - kako da dobijete baš ono što hoćete.

3.

Izgledaš seksi kada to radiš

Ne osećaju se svi muškarci 100 odsto samouvereno bez odeće, pa će ova rečenica da im stavi osmeh na lice i daće im motivacije da TO rade još bolje.

4. Ovo je bio najintenzivniji vrhunac koji sam ikada doživela

Oni žele da čuju da se njihov trud i pažnja posvećena vašim telesnim reakcijama isplatila. Ne samo da uživaju u potvrdi da su vešti u krevetu, već i da ste vi zadovoljeni.

Kako se muškarci osećaju kada njihova partnerka ne doživi orgazam pročitajte OVDE.

5. Obožavam miris tvog tela

Seks je fizička aktivnost koja podstiče znojenje, i zbog koje mnogi muškarci osećaju neprijatnost u spavaćoj sobi. Da, priznajte mu da je njegov mošusni prirodni miris za vas zapravo afrodizijak.

6. Da li smem da te oralno zadovoljim

Direktan pristup pali (gotovo) svaki put. Pogotovo ako vaš partner nije navikao na razmenjivanje seksi rečenica u spavaćoj sobi. Moguće je i da će da vas zamoli da ponovite još jednom, jer će pomisliti da ga sluh vara.

7. Ovo je bio najbolji seks u mom životu

Najbolja rečenica koju možete da uputite svom partneru. Kažite je samo ako je to prava istinaglumljenje uživanja nikad nije bilo u modi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs