Pametno biraj

Šta muškarac kojeg biraš govori o tebi: Zauzete tipove biraju žene bez samopouzdanja!

Ako imaš obraza da budeš u vezi sa nekim ko već ima drugu vezu, pokazuješ da nemaš poštovanja ni prema drugima. Potajno se verovatno nadaš da će da ostavi svoju devojku ili ženu, i potajno veruješ da ne zaslužuješ bolje od muškarca koji je samo tvoj
Ljubav i zavođenje 09.01.2015. - 19:57h Autor: index.hr
Foto: Shutterstock

Htele to da priznamo ili ne, svaka od nas ima tip muškarca kojeg smatra privlačnijim od ostalih, a upravo taj izbor govori mnogo o nama. Možda i više nego što bismo to htele.

 

1. Narcisoidni tip

 

Karakteristike: Zaljubljen u sebe, uvek u centru pažnje, uvek najglasniji, uvek s potrebom da šarmira. Jednom kad ga upecaš, otvara se i njegova ružna strana - moraš stalno da ga hvališ, i da primaš njegovu kritiku koju deli naširokoe.

 

Zašto ga biraš: Verovatno zato što si i sama narcisoidna. Znamo, zvuči grozno, ali tako je. Narcisoidni ljudi se često privlače, a jednom kada započnu vezu, ona se pretvara u konstantno takmičenje ko će da bude bolji, lepši, i ko će od drugih da dobije više pažnje.

 

Kakve muškarce žene žele u krevetu pročitajte OVDE.

 

2. Emocionalno nezreo tip

 

Karakteristike: On nije spreman za vezu, ne voli da pokazuje osećanja i nikako mu se ne sviđa da planira budućnost s tobom. Ne možeš da ga "upecaš", jer te uvek drži na ledu.

 

Zašto ga biraš: Zato što imaš osećaj da ne zaslužuješ bolje. Žene koje stalno pokušavaju da se bore sa ovakvim muškarcima nemaju dovoljno samopouzdanja da kažu: "Ja zaslužujem muškarca koji će da me obožava".

 

Koji je jedini tip muškarca za kojeg se vredi udati saznajte OVDE.

 

3. Tip kojeg treba popraviti

 

Karakteristike: On nije dovoljno dobar za tebe, ali jednom kad završiš s njim, biće baš savršen. Kad ga "uloviš", imaš osećaj da si započela dobrotvorni projekat.

 

Zašto ga biraš: Imaš stalnu potrebu da popravljaš nešto, da budeš nečiji junak, da dokazuješ da si dobra osoba. Verovatno u tvojoj prošlosti postoji veza zbog koje se osećaš loše, pa pokušavaš da se iskupiš za stare grehe.

 

OVDE pročitajte kako da ne budete magnet za loše partnere - pričekajte sa seksom!

 

4. Zauzeti tip

 

Karakteristike: Ima devojku, ili još gore - ženu. Nećeš da ga uhvatiš samo za sebe jer je zauzet, a čak i ako zbog tebe ostavi sve, vrlo verovatno ćete brzo da raskinete jer mu više nisi zabranjena.

 

Zašto ga biraš: Jer nemaš poštovanja prema samoj sebi. Ako imaš obraza da budeš u vezi sa nekim ko već ima drugu vezu, pokazuješ da nemaš poštovanja ni prema drugima. Potajno se verovatno nadaš da će da ostavi svoju devojku ili ženu, i potajno veruješ da ne zaslužuješ bolje od muškarca koji je samo tvoj.

 

OVDE pročitajte 5 stavova kojima cenite sebe u vezi - ovo mi ne odgovara, nije problem u meni.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs