Obratite pažnju

Birajte pametno: Jedini tip muškarca za kojeg se vredi udati!

Žene se kao po pravilu suočavaju sa izborom između karijere i ispunjenog porodičnog života. Možda ne postoji magična formula, ali definitivno postoji način da imate i jedno i drugo. Rešenje je u vašem partneru
Ljubav i zavođenje
01:58h Autor:
Birajte pametno: Jedini tip muškarca za kojeg se vredi udati!
Foto: Thinkstock

Uzbudljiva karijera, divan dom, seksi suprug i podrazumeva se, mala dečica. Ovo je moderna definicija ideala imati sve, i za razliku od naših baka, pa čak i naših majki, obećano nam je da je to izvodljivo. Ali, da li je moguće u okvirima našeg sadašnjeg sistema to dobiti od života? I da li, ako nismo deo toga, treba da se osećamo neuspešno, prenosi Cosmopolitan.rs.

Žene se kao po pravilu suočavaju sa izborom između karijere i ispunjenog porodičnog života. Možda ne postoji magična formula, ali definitivno postoji način da imate i jedno i drugo. Rešenje je u vašem partneru. Odnosno, u izboru partnera koji će biti vaš voljeni suprug i otac vaše dece.

Kada muškarci zaziru od braka i koji su njihovi strahovi saznajte OVDE.

Kvalitetan muškarac deli kućne i druge porodične dužnosti ravnopravno sa svojom partnerkom, tako da nijedno ne mora da žrtvuje svoju karijeru. A verovali ili ne, postoji velika šansa da ćete uspeti da pronađete takvog muškarca.

Normalac

Novija istraživanja otkrivaju da 67 odsto milenijumskih muškaraca radije bira moderan, egalitaran model braka, u kome i muž i žena rade i zajedno se brinu o domu i deci, od tradicionalnog, gde muškarac radi, a žena ostaje kod kuće. Iskreno, razočarani smo što taj procenat nije veći. Mada je svakako dobro da postoji iznenađujući povratak na stare tradicionalne vrednosti.

Zapravo, njihovi roditelji su bili prvi koji su zamutili precizne granice uloga polova, a mnogi su se i razveli. Po njihovom mišljenju, povratak na stari poredak stvari je od suštinskog značaja za dobro partnerstvo. Ovi momci su bar iskreni u pogledu svojih stavova. Mnogo je teže prozreti onih 67 odsto koji zagovaraju ravnopravnost, ali ne shvataju šta to suštinski znači.

Koji ste znak - horoskop otkriva da li ćete biti srećni u braku, a više o tome sazanjte OVDE.

50-50 folirant

Na prvi pogled, partnerstvo pola-pola deluje sjajno: dve plate, dva podjednako posvećena roditelja, dve osobe koje slažu veš... U čemu je caka? Postoji neusaglašenost između priče muškarca i njegovog stvarnog ponašanja. Velika većina njih zapravo misli: Podržavaću te u tome što želiš da radiš sve dok to ne utiče preterano na mene. Ali, ako beba povrati u tri ujutru, lažni egalitarista se neće izvući iz kreveta da očisti nered, naročito ako zarađuje više od vas.

Koja su tri problema koja ne smete da ignorišete jer će vam upropastiti brak ili vezu pročitajte OVDE.

Postoji određeno uverenje da novac i kućni poslovi funkcionišu u pravolinijskoj suprotstavljenosti - ko zarađuje više, taj radi manje. Čak i ako ste vi glavni izdržavalac porodice, to vas neće poštedeti pranja sudova.Duh vremena i dalje nastavlja da promoviše tradicionalne uloge polova. To se odražava u reklamama za čišćenje, toga ima u knjigama koje čitamo, u kućama drugih parova koje posećujemo... Uloga žene koja podrazumeva domaćicu je uloga koju znate da obavljate zato što stalno gledate njeno izvođenje. Kao posledicu, imamo veliki broj žena koje na kraju jednostavno prihvate taj put.

Pronađite Pravog

Dobra vest je da pravi muškarci postoje oko nas i otkrivaju svoje pravo lice na nekoliko načina. Kao prvo, oni umeju da se nose sa razočaranjima i neprijatnostima. Ako vam nešto iskrsne na poslu i morate da otkažete viđanje sa njim, on će to razumeti. To je znak da on poštuje činjenicu da vi imate bogat život koji nema veze sa njim. Ovi muškarci pokazuju interesovanje za vašu karijeru.

On bi trebalo da bude zainteresovan, čak i kada to nikako ne utiče na njega. Kada muškarac zaista ceni vaše uspehe koji nemaju dodirne tačke sa njim, on neće pretpostavljati da vi treba da skuvate svaki obrok i preuzmete na sebe rukovođenje domaćinstvom. Da, pola vremena ćete vi biti ta koja će gasiti porodične požare... ali i on će: istinskih 50-50.

A kako da vam brak bude uspešan i dugovečan pročitajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs