Korisno je znati

Veze najčešće pucaju u januaru: 4 saveta kako da izbegnete zimsku depresiju i sačuvate ljubav!

Uprkos hladnoći izađite sa partnerom, na primer na klizanje, a ne zaboravite da malo začinite i atmosferu u krevetu
Ljubav i zavođenje 09.01.2015. - 15:04h
Foto: Shutterstock

Januar je mesec u kojem se, prema brojnim istraživanjima, najveći broj veza prekida, jer ljudi najlakše upadaju u depresiju i promenljiva raspoloženja baš u ovom periodu.

 

OVDE pročitajte kineski horoskop za januar - Čeka vas mnogo iznenađenja!

 

Kako vaša veza ne bi postala deo ove crne ljubavne statistike, evo koje četiri stvari treba češće da praktikujete tokom ovih sumornih meseci.

 

1. Izađite

 

Iako je napolju jako hladno i nigde vam se ne ide - naterajte se! Pokušajte da se što više zabavite, ne samo da odete u bioskop, pogledate film i gotovo. Vreme je idealno za klizanje - čak i ako niste najspretniji klizači, dobro ćete se nasmejati, zabaviti i provesti fenomenalno vreme zajedno i tako prekinuti dosadnu rutinu.

 

OVDE otkrijte tri najčešća muška izgovora za raskid - Ti si savršena, problem je u meni!

 

2. Idite na kratak put

 

Ne morate putovati na stotine kilometara, ali odvojite bar jedan vikend da budete sami, daleko od svih problema i izvora stresa. Posao ostavite kod kuće, mobilni i laptop ne morate ni da ponesete. Biće to još jedna u nizu lepih uspomena, koja bi mogla i te kako da vas zbliži i osveži vašu vezu.

 

Nemate sreće u ljubavi? Treba da primenite samo jedno pravilo! Više saznajte OVDE.

 

3. Zajednički hobi

 

Ako nemate previše vremena i opet se žalite na hladnoću, evo zanimljivog predloga - kuvajte zajedno! Napravite mali piknik u dnevnoj sobi, uz čašu vina, sveće, dobar film ili samo omiljeni muzički album. I razgovarajte o temama koje su vam oboma zanimljive, smejte se, uživajte!

 

4. Seks

 

Uvedite nešto novo u vašu seksi rutinu i nemojte izbegavati nešto bez čega nijedna veza ne može da uspe! Ako nemate ideju, OVDE pročitajte 8 saveta za vreli seks u hladnim noćima!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...