Obratite pažnju

Ne treba vam brdo para da izgledate skupoceno: 8 caka koje svaka žena treba da zna!

Naravno da ne želite da se odreknete prefinjenosti i stila, samo zato što vam je hladno. Evo ključnih saveta uz koje ćete izgledati tip-top u svojim toplim komadima odeće
Moda
15:06h Autor:
Ne treba vam brdo para da izgledate skupoceno: 8 caka koje svaka žena treba da zna!
Foto: Shutterstock

Kupovina zimske odeće ima taj neslavni običaj da razori naše bankovne račune i stanje u novčaniku, jer masivni kaputi, bundice, raskošni džemperi od krupnog pletiva, ne dolaze sa tako skromnim cenama, prenosi Elle.rs.

Ipak, postoje načini da znalačkim stilizovanjem učinite da vaš izgled deluje skupoceno, čak iako niste potrošili brdo para na nove stvari. Od kombinovanja tekstura, do pažljivog dodavanja aksesoara, u nastavku sledi 8 malih tajni koje će svaki običan stajling učiniti kombinacijom od milion dolara.

OVDE saznajte kojih 6 detalja će vas učiniti glamuroznom u novogodišnjoj noći!

Stavite kaiš preko kaputaDodavanje kaiša ne samo da će akcentovati vašu figuru, već će dodati potpuno novu dimenziju običnom kaputu. Bonus poeni se dobijaju ako su kaiš i kaput iz iste palete boja.

Uparite kožne čizme sa kožnim pantalonamaNeosporna činjenica: Glatka i blistava koža-na-kožu kombinacija uvek izgleda neverovatno luksuzno.

Nabavite komade teške teksturePletivo koje je tanušno i prozračno ne izgleda skupoceno, zato kada ulažete, uložite u vredan komad od krupnog i gustog pletiva.

OVDE saznajte šta nas svetske dive uče o stilu odevanja!

Zaboravite na kapice, nosite vunene šešireKape čine da delujete kao klinka. Nabavite sofisticiranije rešenje za glavu, u vidu dobrog vunenog šešira

Nosite ogrlicu preko rolkeNa ovaj način ćete dodati glamur običnoj kombinaciji, koja se od konzervativne pretvara u super šik u sekundi.

Prebacite pončo-ćebe preko svog pletivaKada god uključite kul slojeve različitih tekstura, vaš stajling će istog trenutka izgledati pažljivije osmišljeno.

OVDE saznajte kako da nosite maramu na 15 načina!

Kombinujte kožu i pletivoSuptilna tekstura oba materijala čini da vaša odevna kombinacija izgleda skupoceno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs