Da li se pronalazite?

Nesigurni ste u krevetu, glavnu ulogu prepuštate partneru: Boje otkrivaju kakvi ste u seksu!

Osobe koje biraju žuto kontrolišu svoj seksualni nagon u krevetu, prepuštajući partneru glavnu ulogu
Ljubav i zavođenje 02.01.2015. - 22:02h
Foto: Story

U spektru boja svako se opredeljuje za svoju omiljenu. A ta omiljena, može mnogo toga da kaže o određenoj ličnosti, pa i to kakva je u krevetu.

 

Žuta
Osobe koje biraju žuto kontrolišu svoj seksualni nagon u krevetu, prepuštajući partneru glavnu ulogu. Sami ne preuzimaju inicijativu, ali partnera nikada ne odbijaju, jer im je važno njegovo zadovoljstvo.

 

OVDE saznajte zašto muškarci vole seks sa bivšom!

 

Plava
Za ove osobe seks je umetnost, a pristup elegantan. Istančanost je posebno izražena kod muškarca, koji se u krevetu ponaša kao pijanista. Pažljivo istražuje telo žene osluškujući njene potrebe. Žene su takođe velikodušne i nežne, a u predigri uživaju isto koliko i u samom činu seksa.

 

Siva


Zaljubljenici u ovu boju su neodlučni i nesigurni ljubavnici. Veoma teško se vezuju. Za njih seks nije uzbuđenje već način da zadovolje potrebu, zbog čega se loše slažu sa partnerima koji imaju neku drugu omiljenu boju.

 

Pet znakova koji otkrivaju koliko ste inteligentni - OVDE saznajte!

 

Narandžasta
Osobe kojima je omiljena sunčeva boja vole da ostvaruju svoje seksualne fantazije. Lascivnim šaputanjima na jastuku podstiču maštu partnera. Nežnost i predigra su im veoma bitni tokom seksa. Sebi teško priznaju nezadovoljstvo sa partnerom i prilično im je lako da odglume orgazam.

 

Crvena


S obzirom na to da ova boja simbolizuje strast, osobe koje je vole znaju da uživaju u seksu. Imaju agresivniji pristup prema suprotnom polu, a ako izgrade partnerski odnos sa osobom kojoj je takođe omiljena crvena, krevet će biti pun eksperimenata na obostrano zadovoljstvo.

 

Šta način tuširanja otkriva o vašem karakteru, saznajte OVDE.

 

Zelena
Oni koji vole zelenu, verni su partneri, a u seksu su puni nežnosti. “Zelene” žene svaki seksualni odnos doživljavaju kao da je prvi put, dok su muškarci puni razumevanja, spremni za ispunjavanje želja partnerki.

 

Ljubičasta


Sa osobama koje vole ljubičasto treba biti oprezan kada se radi o seksu. Njima vođenje ljubavi predstavlja gubljenje vremena. Muškarci ovom činu pristupaju kao poslovnoj obavezi, dok žene više razmišljaju o tome da ne pokvare frizuru nego o seksu.

 

Priroda otkriva kakva ste osoba, više o tome saznajte OVDE.

 

Ružičasta
Pogled na ženu u ružičastom predstavlja pogled na koketu i zavodnicu. Žene koje vole ovu boju ponekad obećavaju više nego što imaju nameru da pruže. U seksualnom smislu su nezrele i vole da se poigravaju sa muškarcima. Muškarci koji vole ružičasto skloni su čestoj promeni partnerki, a rado se upuštaju i u afere sa ženama koje su tek upoznali.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...