Mogli bi da budu obazriviji

Da poludiš: Čime sve muškarci nerviraju žene tokom praznične sezone!

Nisi nezahvalna ako misliš da ti on iz godine u godinu poklanja loše poklone. Više je to ponašanje koje živcira iz jednog jedinog razloga, a to je što si mu čak nekoliko puta rekla i pokazala šta ti se sviđa. Zar ne želi da te usreći?
Ljubav i zavođenje 31.12.2014. - 13:09h Autor: index.hr
Foto: Shutterstock

Iako postoji mnogo razloga zašto voliš svog dečka onakvog kakav jeste, priznaj - neke stvari na njemu bi rado promenila, naročito u ovo praznično vreme. I naravno da nećeš da ga ostaviš zbog toga, ali nigde ne piše da ne možeš da se požališ na ovih nekoliko stvari i da barem pokušaš da ih promeniš.

 

1. Loši pokloni

 

Nisi nezahvalna ako misliš da ti on iz godine u godinu poklanja loše poklone. Više je to ponašanje koje živcira iz jednog jedinog razloga, a to je što si mu čak nekoliko puta rekla i pokazala šta ti se sviđa. Zar ne želi da te usreći? Podsetnik za sledeću godinu: Budi glasnija oko stvari koje ti se sviđaju!

 

Zašto za praznike nikako ne treba da poklanjate novac saznajte OVDE.

 

2. Previše alkohola

 

Ne govorimo o znakovima ozbiljnijih problema, nego o znakovima da se tvoj dečko malo više uživeo u praznični duh. Ali, izbegavaj bilo kakve zabrane. Umesto toga, istakni mu nekoliko primera kada te je negde osramotio ili zeznuo vaš dogovor, upravo zbog koje čašice više.

 

Naučno dokazano - muškarci su gluplji od žena!

 

3. Ne izlazi iz kuće

 

Svakako, napolju je hladno. I da, tako je svake zime, na šta je već mogao da se navikne. Ali ne, umesto da uživa u okićenom gradu i svim događanjima, on bi da svako veče provede kod kuće ispred televizora. Naravno da je sasvim u redu da ponekad ostanete kod kuće ispod ćebeta i da gledate filmove, ali baš svako veče tako...

 

Pristup: objasni mu jasno i glasno koliko uživaš u zimskim radostima. Ako mu je stalo, navući će 3 džempera i napraviće kompromis. Isto kao što ćeš i ti zbog njega koji put da ostaneš kod kuće, jer on to želi.

 

Upotrebljavajte ih maksimalno, isplatiće vam se - 7 rečenica koje svaki muškarac želi da čuje!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...