Upozorava sve mame

Zanemarivao je, varao, i na kraju ostavio: Bivša supruga otkrila 4 greške koje su je koštale braka!

Dugo je pokušavala da u svojoj glavi zadrži sliku povređene i prevarene žene. To je bilo tako sve dok nije upoznala terapeuta sa kojim je počela intenzivno da razgovara
Porodica
11:46h Autor:
Zanemarivao je, varao, i na kraju ostavio: Bivša supruga otkrila 4 greške koje su je koštale braka!
Foto: Ilustracija: Thinkstock

Dugo nakon razvoda, Slojen Bredšo uspela je da shvati gde je grešila, pa je odlučila da napiše svoje iskustvo i upozori sve mame... Slojen je bilo lako da okrivi bivšeg supruga za svaku lošu stvar u njihovom desetogodišnjem braku, prenosi Yumama.com.

On je bio taj koji ju je varao, a pre toga odgurnuo ju je od sebe posvetivši se poslu kako bi izbegavao razgovor o problemima koje su imali.

Ljubav u 2015. godini - OVDE saznajte šta vam horoskop predviđa!

Dugo je pokušavala da u svojoj glavi zadrži sliku povređene i prevarene žene. To je bilo tako sve dok nije upoznala terapeuta sa kojim je počela intenzivno da razgovara. Evo šta Slojen Bredšo kaže o greškama koje je pravila u braku:

Foto ilustracija: Shutterstock
Foto ilustracija: Shutterstock

1. Stavljala sam decu na prvo mesto

Jednostavno je voleti svoju decu, a oni vas obožavaju svakog dana sve više. Brak je nasuprot roditeljstvu, posao! I kad god da je zahtevao neki veći trud, ja bih samo otišla u muzej sa decom i izbegavala da "radim" na našem odnosu. U početku mi je bilo u redu to što on provodi sve više vremena na poslu, pa sam se navikla. Kao rezultat, nas dvoje smo bili usamljeni i nikad nismo odvajali vreme za nas. Pa, možda samo za našu godišnjicu.

OVDE pročitajte otvoreno pismo prevarenog supruga koje je razbilo sve predrasude!

2. Nisam postavila granice mojim roditeljimaOni su stalno bili u našoj kući, a nekada su dolazili nenajavljeni. Pomagali su nam u odgajanju dece ali to je postalo preterano. Išli su sa nama i na odmore. Naravno, nisam želela da u njihovim očima izgledam nezahvalna i da im to kažem, pa sam naučila tako da živim. Uopšte nisam imala u vidu da to možda njemu smeta. Moj bivši muž bio je oženjen celom mojom porodicom!

Foto ilustracija: Shutterstock
Foto ilustracija: Shutterstock

3. Potcenjivala sam gaMislila sam da je u ljubavi reč o iskrenosti, ali svi znamo da istina boli. Kako postajemo sve više lenji u našoj vezi, prestajemo da komuniciramo sa partnerom. Žalila sam se drugaricama, mami i koleginicama. Stalno. "Možeš li da zamisliš da je on uradio ovo" i "Zašto je kog đavola uradio to?". Takođe, stalno sam govorila da je njegov posao besmislen, kako radi stvari pogrešno. Obraćala sam mu se kao da je malo dete i stalno sam ga kritikovala. U tome sam se osećala superiorno. Uopšte ga nisam poštovala.

Horoskop otkriva da li ćete biti srećni u braku, više saznajte OVDE!

4. Nisam naučila da se raspravljam sa njim na pravi način

Kako bih zadržala mir u kući, izbegavala sam rasprave sa suprugom. Vremenom sam naučila da držim usta zatvorena kad god bi me nešto nerviralo. I naravno, sve te male stvari koje su me nervirale, kasnije su postale krupnije i nisam više mogla da izdržim. Raprave su nam se pretvorile u "borbe divova".

Čisto da znaš, ponovo bih oženio tebe -OVDE pročitajte pismo jednog bivšeg supruga koje će vas dirnuti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs