Istraživanje

Šta muškarci primete na ženi tokom prvog seksa: Miris tela nije jedini!

On ne želi da oseti vaš novi parfem ili mirisnu vodicu za telo, već prirodan miris vaše kože koji se pojačava tokom strastvenog vođenja ljubavi, a koji će rado osetiti na svojoj odeći i čaršavima i nakon seksa
Ljubav i zavođenje
13:46h Autor:
Šta muškarci primete na ženi tokom prvog seksa: Miris tela nije jedini!
Foto: Shutterstock

Istraživanje je pokazalo da se žene za seks s novim partnerom pripremaju čak 6 sati. Međutim, muškarci su puno jednostavnija bića, te neke stvari uopšte ne primećuju. Časopis Men's Health sproveo je istraživanje u kojem je svojim čitaocima postavio pitanje: Šta sve muškarci primete na ženi tokom prvog seksa? Iako su odgovori bili različiti, neki su se ponavljali više puta.

1. SamopouzdanjeNema ništa zavodljivije od žene koja se oseća sigurno u svojoj koži i ne libi se da to i pokaže. Kada ona skine odeću, on ne primećuje intimnu frizuru, suvu kožu ili pedikir već erotični govor tela koji ga u samo nekoliko sekundi može oboriti s nogu.

OVDE pročitajte vezu između intimne frizure i karaktera.

2. PokretiŽenstveni hod, njihanje bokovima i pokreti tela koji odišu ženstvenošću, neki su od najjačih muških seksualnih okidača. On ne vidi vašu frizuru ili razmazanu maskaru, već vaše telo koje se izvija u skladu s njegovim dodirima.

3. Izraz licaStrast i žudnja koja se može očitati na ženskom licu muškarcima je neodoljiva. On neće primetiti novi losion sa svetlucavim zrncima već njen izraz lica tokom strastvenih zagrljaja. Slatke grimase na vrhuncu seksualnog čina njima su nešto posebno i uzbudljivo.

4. OblineGolo žensko telo u polumraku sobe

, prizor je kojem ne može odoleti nijedan muškarac. On ne vidi vaše strije i celulit, već zavodljivu siluetu ukrašenu ženstvenim trbuščićem, zadnjicom, bokovima i grudima koji će ga oboriti s nogu.

OVDE pročitajte više o vanila seksu.

5. MirisSvaka osoba ima svoj specifičan miris kože. On ne želi da oseti vaš novi parfem ili mirisnu vodicu za telo, već prirodan miris vaše kože koji se pojačava tokom strastvenog vođenja ljubavi, a koji će rado osetiti na svojoj odeći i čaršavima i nakon seksa.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs