Obratite pažnju

Da li ste i emocionalno verni? Prvi znaci da sa vašom vezom nešto nije u redu!

Iako razmenjivanje SMS poruka, uživanje u zajedničkim trenucima i flert deluju na izgled bezazleno, ovi postupci zapravo otkrivaju probleme u vezi, kao i tragove emocionalne povezanosti sa drugom osobom
Ljubav i zavođenje
17:22h
Foto: Shutterstock

Emocionalnu prevaru je malo teže prepoznati jer se polako i suptilno uvlači u vaš život. Za razliku od fizičke preljube, emocionalne prevare nemaju jasne granice, zbog čega često znaju da budu i gore od samog seksa.

 

Iako razmenjivanje SMS poruka, uživanje u zajedničkim trenucima i flert deluju na izgled bezazleno, ovi postupci zapravo otkrivaju probleme u vezi, kao i tragove emocionalne povezanosti sa drugom osobom.

 

OVDE pročitajte 5 iskrenih priča žena koje su varale svoje muževe - Posao mu je bio važniji, nikada nije bio tu za mene!

 

Ovo su 4 modela ponašanja koji ugrožavaju vašu trenutnu ljubavnu vezu posredstvom emocionalne prevare!

 

1. Lažete da ste sami, iako ste već nekoliko godina u vezi

 

Sakrivanje veze je prvi znak da nešto nije u redu. Laganjem da ste sami iako ste već nekoliko godina u vezi, dajete drugima nadu, a istovremeno omalovažavate partnera. Time samo dokazujete da vam nije stalo do partnerovih osećanja, ni do odnosa koji imate.

 

Kakav uticaj odabir zanimanja ima na emotivni život, saznajte OVDE - Pravu ljubav žele dizajneri, policajci i muzičari avanture!

 

2. Razmenjivanje "zabavnih" poruka

 

Stalno razmenjivanje zabavnih i pomalo intimnih SMS poruka sa prijateljem za koje partner ne zna, jeste jedan od oblika prevare. Naročito ako vam se već na sam zvuk mobilnog telefona javljaju "leptirići" u stomaku. Pre nego što se upustite u takvu igru, razmislite kako će to delovati na partnera. Zamislite da ste i sami u takvoj situaciji kako biste se osećali.

 

Nemate sreće u ljubavi? Treba da primenite samo jedno pravilo! Više saznajte OVDE.

 

3. Bezazleno koketiranje

 

Društvene mreže su u mnogome olakšale flertovanje. Iako ono može biti zabavno, treba imati meru. Koketiranje sa drugima ispred partnera, ma koliko ono nevino bilo, deluje omalovažavajuće. Flert može biti zabavan, može vam podići samopouzdanje, ali se isto tako brzo može pretvoriti u nešto više. Iako možda nikada ne biste prevarili partnera, emocionalna prevara može biti gora od fizičke.

 

4. Maštanje o "prijatelju"

 

Iako izgleda bezazleno, maštanje o "prijatelju" s kojim se više družite ili s nekim ko vas sluša više nego partner, jeste vrsta emocionalne prevare. Ako sanjate o tome kako bi vaš život izgledao da ste sa njim, a ne sa partnerom, omalovažavate svoj odnos. To je jasan znak nezadovoljstva i možda odlična prilika da promenite stvari.

 

A kojih 5 znakova ukazuju da vas vaša veza uništava, saznajte OVDE - Možda je vreme za rastanak!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...