Izlazak

Muškarci padaju na sitnice: Zavedite ga na prvom sastanku!

Obucite ženstvenu garderobu, interesujte se o njemu, zavedite ga hranom i nećete pogrešiti
Ljubav i zavođenje
12:32h Autor:
Muškarci padaju na sitnice: Zavedite ga na prvom sastanku!
Foto: Shutterstock

Saveti za zavođenje nikada nisu na odmet. Ako se osećate kao da vam "pod hitno" treba dobar predlog kako i na koji način da ga zavedete, evo par predloga šta biste mogle obući, a šta reći.

Odeća

Obucite se ženstveno i istaknite ono što muškarci vole (kosu, usne, grudi, guzu, noge). Budite oprezne jer ćete možda da delujete previše seksi, a to bi moglo da ga uplaši. Dobitna formula je “umereno seksi”.

Seks prodaje

Pobrinite se da pomisli na seks kada vas vidi. Osmislite neke seksi pokrete koje će ga izludeti. To ima svaka žena, kao na primer, nežno zabacivanje kose, pogled ispod trepavica.

Pogledajte koje su to seksi poze u automobilu OVDE.

Dodir je bitan

Potrudite se da dođe do telesnog kontakta. Lagani slučajni dodir po ramenu, ruci ili nozi približiće vas cilju mnogo brže nego što ste mislili.

Inicijativa

Muškarci imaju potrebu da zapitkuju i nameću se, ali im nije baš svejedno da to i rade. Zbog toga se nemojte vi ustručavati i preuzmite inicijativu. Zapitkujte, vodite razgovor, predlažite teme – ali, ne previše napadno i nemojte ni slučajno pričati isključivo o sebi. Dok on priča, gledajte ga u oči i smeškajte se – to će mu dati osećaj sigurnosti.

Zadivite ga hranom

Da, kad su muškarci u pitanju, ljubav zaista ide preko stomaka. Recite mu da ćete mu jednom napraviti sočan ručak sve sa dezertom. Muškarci prosto obožavaju da im devojka priprema jelo, osećaju se posebnim u tim prilikama.

Više o namirnicama koje poboljšavaju seks, pročitajte OVDE.

Odaberite prave boje

Kada pre sastanka tražite garderobu, obratite pažnju na boje. Naime, izbegavajte hladne plave tonove, neutralnu zelenu i šarene kombinacije. Radije obucite nešto crno – delovaćete tajanstveno. Ili belo – delovaćete nevino. A crvena je siguran pogodak…

Razgovarajte o osećanjima

Većina stvari o kojima momci pričaju nisu zavodljive. Kad razgovarate, prebacite se na osećajni stepen: na primer, kad priča o poslu, pitajte ga o kakvom poslu sanja, je li u stresu zbog brojnih obaveza, kakve su mu kolege, koleginice i slično. Razgovor će odmah postati emotivniji i intimniji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs