Dame, obratite pažnju

3 fatalne ženske greške: Svaki muškarac će vam okrenuti leđa!

Žene često imaju seks sa muškarcima u nadi da će na taj način njihovo viđanje prerasti u vezu. U stvarnosti, muškarci emotivnu i seksualnu vezu doživljavaju kao dva različita pojma
Ljubav i zavođenje 27.12.2014. - 16:28h
Foto: Shutterstock

Da bi se dopale muškarcima, žene često svesno, ali i nesvesno, menjaju svoje ponašanje i rade neke stvari kojima samo mogu da postignu suprotan efekat. U nastavku saznajte koje su to tri najčešće ženske greške u odnosu sa potencijalnim partnerom.

 

1. Ostavljaju utisak nesigurne i slabe žene
Čak i žene koje imaju najviše samopouzdanja, ponekad sasvim slučajno umeju da ostave utisak nesigurne i nesamostalne osobe kojoj je muškarac preko potreban, a to je stvar koja muškarce odbija i ubija šanse za vezu. Takav utisak ostavljate željom za pokazivanjem u javnosti, govoreći ružno o vašem bivšem i govoreći ružno o drugim ženama. Ako negativno govorite o bivšem momku, negativno govorite i o sebi. Kada govorite ružno o drugim ženama, ističete sopstvene nesigurnosti.

 

OVDE saznajte devet najvažnijih kvaliteta samouverene žene - naročito prvi i četvrti!

 

2. Ciljate na njegovu seksualnost, a ne emotivnu stranu


Mnoge žene misle da su muškarci pre svega seksualna bića i da će ga emotivno privući samo ako ga najpre privuku u seksualnom smislu. Žene često spavaju sa muškarcima u nadi da će na taj način njihovo viđanje prerasti u vezu. U stvarnosti, muškarci emotivnu i seksualnu vezu doživljavaju kao dva različita pojma.

 

Bez dileme - OVDE saznajte kojih 15 stvari muškarcima nisu nimalo privlačne kod žena!

 

3. Ne znaju da prepoznaju potencijal za vezu


Žene često vide potencijal za vezu tamo gde ga nema. Ukoliko osećaju snažnu privlačnost, ignorisaće razum i instinkte, te će prevideti činjenicu da taj muškarac nije potencijal za vezu i nikada neće ni biti. Vrlo je važno prepoznati upozoravajuće signale, kao što su loše ili agresivno ponašanje, nezainteresovanost, varanje, udvaranje drugim devojkama, već na samom početku kako biste sebe poštedeli daljih i sve većih razočarenja.

 

Ponašanje u krevetu sve govori - OVDE otkrijte da li želi vezu sa vama ili samo seks!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...