Korisno je znati

Pravilo broj 1 za seks u novoj vezi: Prvo dobro proučite muškarca!

Da se ne biste pokajale i učinile nepopravljivu štetu, postoje određene stvari koje morate ispoštovati pre seksualnih odnosa sa novim partnerom
Škola sexa
00:24h
Pravilo broj 1 za seks u novoj vezi: Prvo dobro proučite muškarca!
Foto: Shutterstock

Ako ste zaljubljeni i osećate leptiriće u stomaku, nije čudno ako biste voleli što pre da razmenite nežnosti, ali nemojte. Sačekajte barem do petog susreta pre nego što se prepustite seksualnim odnosima sa novim partnerom, ukoliko i vi niste zainteresovani samo za seks, a evo i zašto.

OVDE saznajte kako da iz očiju muškarca pročitate da li želi vezu sa vama ili samo seks - Pogled sve govori!

Prema poslednjem sprovedenom istraživanju portala za onlajn upoznavanje, Singles247.com, ženi je potrebno najmanje četiri susreta s novim muškarcem da bi proučila da li je taj muškarac dobar "materijal za vezu".

U istraživanju je učestvovalo 2000 žena, a rezultati su otkrili da će pre odlaska u krevet s novim muškarcem žena očekivati najmanje 12 razmenjenih SMS poruka, pet podužih telefonskih razgovora i barem jedan buket cveća.

Osvežite vezu pomoću horoskopa - OVDE saznajte šta će podgrejati strasti svakog zodijačkog znaka!

Pre nežnih dodira ispod pokrivača par bi trebao da odgleda barem tri filma zajedno, razmeniti sedam strastvenih poljubaca, kao i četiri zajednička obroka.

Na taj način, uspećete da otkrijete da li ima znakova koji pokazuju da je nestrpljiv kada je seks u pitanju i da li je to zapravo jedino što on od te veze želi.

A ako muškarac tokom zajedničkog izlaska odmerava neku drugu ženu, veza će gotovo odmah doživeti svoj kraj -pokazalo je istraživanje.

OVDE saznajte kojih 10 znakova govore da ste sa muškarcem koji se plaši vezivanja!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs