Napravite veče za pamćenje

Vruća pravila erotske masaže

Saznajte kako da u seksualni život unesete malo živosti i probudite libido
Ljubav i zavođenje
16:36h

Masaža je idealna stvar koja će vas opustiti i uneti eksploziju strasti u vaš seksualni život. Tako ćete probuditi skrivene erogene zone na telu partnera i dovesti ga do nezaboravnih užitaka. A kako biste imali savršeno uživanje, potrebni su vam dobra volja i nekoliko kapi aromatičnog ulja za masažu.

1. Prostorija u kojoj se nalazite treba da bude umereno topla. Napravite opuštajuću atmosferu pomoću prigušenog svetla, lagane muzike i mirisnih sveća, i obavezno isključite i fiksni i mobilni telefon da vas niko ne bi uznemiravao i prekidao dok prelazite rukama po toplom partnerovom telu.

2. Nek partner legne na krevet ili pod. Za masažu izaberite kvalitetno ulje nežnog mirisa jer muškarce ne oduševljavaju slatkaste i prejake arome. Nauljite ruke i širokim zahvatima nežno i postepeno mažite svaki deo njegovog tela.

3. Na početku izbegavajte erogene zone jer je cilj masaže da spontano postignete njegovo uzbuđenje. Počnite s masažom nogu (ne zaboravite na stopala i prste, oni su naročito osetljivi), potom pređite na zadnjicu i leđa, zatim na ramena i na kraju na potiljak i glavu. Nakon toga, neka se partner okrene, pa mu laganim pokretima masirajte ruke, torzo i prednji deo nogu. Prilikom masaže pratite partnerove reakcije i prema njima prilagodite jačinu pritiska. Obratite pažnju i na njegovo disanje, ono će vam najbolje pokazati koliko vaš muškarac uživa.

4. Čak i kad dodajete ulje, jednu ruku uvek držite na partneru. Ulje jednostavno sipajte preko ruke koja je u dodiru s njegovim telom, a drugom rukom ga utrljajte u kožu.

5. Kad osetite da je pravi momenat, dodirnite ga tamo dole kako biste povećali njegovo uzbuđenje. Ukoliko osetite da mu to prija, poigrajte se i njegovim testisima. Dodirujte ih pažljivo vrhovima prstiju. Pošto ste rasplamsali strasti, erotsku masažu zamenite masturbacijom ili oralnim seksom. Biće vam zahvalan do neba.

6. Zlatno pravilo erotske masaže jeste promena uloga. Pružite užitak jedno drugom, a masažu upotpunite poljupcima i seksi rečenicama - šapnite jedno drugome sve što želite da radite nakon masaže!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...