Vredi ga poslušati

Poznati glumac je sa suprugom 42 godine: Tajna uspešnog braka je u odvojenim kupatilima!

Majkl Kejn (81) je u srećnom braku sa suprugom već 42 godine, a za to su zaslužna odvojena kupatila, kao i to što su njih dvoje jednaki partneri u svemu
Vip priča
11:10h Autor:
Poznati glumac je sa suprugom 42 godine: Tajna uspešnog braka je u odvojenim kupatilima!
Foto: AP

Britanski glumac Majkl Kejn tvrdi da je za uspešan brak osnovno imati dva kupatila. U intervjuu koji je dao magazinu Eskvajer, 81-godišnji glumac je rekao da su odvojena kupatila pravo blaženstvo, ali da je isto tako važno da muž i žena budu "jednaki partneri u svemu".

Kejn je u braku sa svojom drugom suprugom, manekenkom i glumicom Šakirom Kejn, 42 godine i s njom ima dve ćerke.

"Nikada ne smete da delite kupatilo sa svojom ženom. Inače, imaće te samo mali kutak za brijač i četkicu za zube, i nikada nećete u njega moći da uđete", objasnio je on.

Koji je recept za ljubav i kvalitetan brak koji živi duže od 50 godina saznajte iz iskustva parova OVDE.

"Morate, takođe, da postanete jednaki partneri. Moja žena i ja smo jednaki u svemu. Ne postoji mala žena udata za veliku filmsku zvezdu. Ona vodi ceo posao u kojem smo jednaki partneri. Van filma, ona obavlja isto toliko posla koliko i ja, što je jako važno", ispričao je Kejn.

"I svuda me prati gde god da idem. Jer, kada ste sami, počnete da stičete prijatelje koje onaj drugi ne poznaje. I tada krećete da vodite paralelne živote. A kao što smo učili iz geometrije, paralelne linije se nikada ne ukrštaju", objasnio je glumac. Kejn, koji je osvojio Oskara za uloge u filmovima "Hana i njene sestre" (1989) i "Život nema pravila" (1999), rekao je magazinu da u svom poslu sreće puno lepih žena.

"Ako provodite, kao ja, ceo radni dan sa nekom od najlepših žena na svetu, bolje je za vas da imate lepu osobu kod kuće. A ja je, srećom, imam", kazao je on.

Kejn će 1. oktobra u Rojal Albert Holu u Londonu proslaviti 50 godina karijere na filmu dobrotvornim koncertom na kojem će biti izvedena muzika iz njegovih najpoznatijih filmova, a čiji će prihod biti namenjen organizaciji koja pomaže deci.

A koje greške razvedenih ne smete da ponavljate saznajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs