Obratite pažnju

Kako se muškarac ponaša kada mu nije stalo do devojke: Signali da ste mu prolazna varijanta!

Nikada se ne viđam vikendom sa devojkom do koje mi nije stalo. Tada izlazim sa društvom. Kada se muškarac tako ponaša to je znak da na njega ne računate, objasnio je jedan od muškaraca
Ljubav i zavođenje
08:16h Autor:
Kako se muškarac ponaša kada mu nije stalo do devojke: Signali da ste mu prolazna varijanta!
Foto: Shutterstock

Da li smo u ozbiljnoj vezi ili šemi - večita je ženska nedoumica, mada vrlo često s razlogom. Često muško ponašanje može delovati vrlo zagonetno i neshvatljivo, ali zapravo, samo treba dobro pročitati znakove. U nastavku pročitajte iskrene odgovore muškaraca na temu ophođenja prema devojci kada im nije dovoljno stalo do nje, piše Cosmopolitan.rs.

„Ako za mesec dana zabavljanja niste upoznali nijednog njegovog prijatelja, onda on ne planira ozbiljnu vezu. To znači ste prolazna varijanta.“- Danilo (28)

OVDE pročitajte vruće ispovesti muškaraca o ponašanju žena u seksu.

„Nikada se ne viđam vikendom sa devojkom do koje mi nije stalo. Tada izlazim sa društvom. Kada se muškarac tako ponaša to je znak da na njega ne računate.“- Ivan (23)

OVDE saznajte kojih osam stvari muškarci rade, a žene potajno obožavaju.

„Koliko često on proverava svoj telefon? Muškarci mobilni obično nose u džepu, na vibraciji, kako bi znali kada im stigne poruka. U slučaju da on stalno gleda, izvlači i čačka svoj telefon, znači da nećete dobiti pažnju kakvu zaslužujete.“- Igor (29)

„Ako na prvom sastanku spomene svoju bivšu i bolan raskid u bilo kom kontekstu, znajte da on to nije preboleo. Da to nije problem u njegovom životu, ne bi ni pričao o tome.“- Jovan (24)

OVDE saznajte koji znakovi ukazuju na patološku ljubomoru partnera.

„Devojku do koje mi je stalo pokušavam da impresioniram raznim zanimljivim mestima i spreman sam da se ,polomim’ da joj udovoljim. Kada mi nije važna, vodim je na isto mesto. Dok ne dosadi i meni i njoj.“- Novak (30)

„Kada devojku ne pozovem tri-četiri dana, već tek za nedelju ili deset, to znači da je zovem radi reda, ili mi je dosadno. Tako rade i svi moji prijatelji. I ne znači da ću to ikada da promenim. Kada nam se neka devojka dopada, želimo da sa njom provodimo svaki trenutak. Tada ne glumimo neuhvatljive.“- Goran (23)

Kako da otkrijete da li je muškarac dobar u krevetu, saznajte OVDE.

„Kada muškarac izlazi sa devojkom nekoliko puta, a nije je poljubio ili pokazao neko veće interesovanje, to znači da verovatno ima još jednu sa strane pa ne zna šta da radi. To stanje ipak ne traje dugo. U korist jedne devojke, naravno (smeh).“- Toma (27)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs