Treba da poljubite žabu dok ne dođete do svog princa

Sa njima se zabavljamo dok ne nađemo onog pravog: Umetnička duša, zabavljač, mlađi i stariji frajeri

Kako bi lakše shvatile koji je pravi muškarac baš za njih, žene moraju da upoznaju i nekoliko tipova muškaraca kako bi odlučile šta im se sviđa, šta ne i kako bi detektovale koje ponašanje ne mogu da tolerišu, a šta će odmah da im zarobi pažnju
Ljubav i zavođenje 01.12.2014. - 21:37h Autor: Zadovoljna.hr
Foto: Thinkstock

I dok neke žene ljubav svog života pronađu već u srednjoj školi ili na fakultetu, nekima ipak treba malo duže kako bi pronašle onog pravog. Priča o princu iz bajke prema kojoj morate da poljubite žabu pre nego što nađete ljubav svog života i te kako odgovara stvarnosti u kojoj nas mnogo puta loši izbori dovedu upravo do onog koga smo tražile celog života.

 

Kako bi lakše shvatile koji je pravi muškarac baš za njih, žene moraju da upoznaju i nekoliko tipova muškaraca kako bi odlučile šta im se sviđa, šta ne i kako bi detektovale koje ponašanje ne mogu da tolerišu, a šta će odmah da im zarobi pažnju. Nakon što upoznate ove tipove muškaraca biće vam lakše da odlučite koji je pravi:

 

1. Umetnička duša, sanjar koji obožava da bude u svom svetu

 

Pesnička duša koja vam na uvo recituje ljubavne stihove dok vas gleda sanjivim pogledom. Osećajan lik s kojim ne smete da budete pregrubi. Ovaj tip muškarca mogao bi da ostane večiti sanjar, idealista, što bi moglo da vas, u nekim težim životnim izazovima kada morate da budete s obe noge čvrsto na zemlji, i te kako živcira.

 

Kojih 15 stvari čine pravog muškarca saznajte OVDE.

 

2. Zabavljač, srce zabave koji obožava da bude u centru pažnje

 

Njegov duh i entuzijazam su zarazni. Njegova energija ispunjava prostoriju i svi moraju da ga primete. Vaši prijatelji ga obožavaju i s njima nema dosadnih trenutaka. Ovo je tip muškarca kojeg ćete možda teško da uverite kako je mirna noć kod kuće takođe dobra opcija zajedničkog druženja.

 

3. Zavisnik od adrenalina s kojim ćete probati i ono što se nikada niste ni usudili da pomislite

 

Ovaj muškarac će vas uveriti da probate stvari koje se nikada niste usudili, kao na primer ekstremni sport koji ste, dok ga niste upoznali, samo gledali na televiziji. Euforičan, predan zdravom životu zavisnik od adrenalina. Pozitivan, ali ipak možda previše razigran.

 

OVDE saznajte koji su znakovi da ste pronašli pravog muškarca.

 

4. Mlađi muškarac kojeg ćete impresionirati i koji će vam se diviti

 

Biće impresioniran i skinuće vam zvezde s neba. Otkriće vam neke nove fore u koje se samo mlađa generacija razume. Fleksibilni su, neopterećeni vašim poslovnim uspehom, vode aktivni društveni život, ali s njim ćete, zbog njegovog neiskustva, imati manje tema za razgovor.

 

5. Stariji muškarac koji će vas držati kao malo vode na dlanu, ali retko odustaje od svog komfora

 

Pažljiv, brižan muškarac koji će da uradi sve da se osećate kao princeza. Bez problema će vam poput pravog džentlmena izmasirati leđa, odvešće vas na večeru ili još bolje pripremiće je u svom stanu. Ali uz njega morate da budete spremni na kompromise jer stariji muškarci obično imaju već ustaljeni ritam, navike i stil života od kojeg teško odustaju ili ga prilagođavaju drugima.

 

Misterija je rešena - OVDE saznajte koji odgovori na 3 pitanja pokazuju da li je on onaj pravi.

 

6. Zavodnik koji će vas tretirati kao kraljicu, dok ne izgubi interes

 

Šarmantan, pun komplimenata igrač koji će da probudi strasti, ali koji se retko veže. Uz njega ćete da se, dok ste zajedno, osećate kao najposebnija žena na svetu ali njegova strast, interes bi brzo mogli da budu usmereni na nekog drugog.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...