Treba da znate

Motiviše vas i postavlja pitanja: 7 znakova da ste pronašli pravog muškarca

Iz mora muškaraca sa ovih sedam osobina ističu se oni vredni našeg vremena i truda
Ljubav i zavođenje
21:44h Autor:
Motiviše vas i postavlja pitanja: 7 znakova da ste pronašli pravog muškarca
Foto: Shutterstock

Da li se i vama čini da je pronaći normalnog muškarca nemoguća misija?Oni su postali kao „vrsta koja odumire“, nestaje. I koliko god da uložite napora u potragu, ništa. Kao kada tražite udobne cipele na štiklu. To kao da ne postoji! A muškaraca koji ne zaslužuju ni 5 minuta vašeg vremena ima koliko god hoćete, jednako koliko i cipela sa vrtoglavo visokim i neudobnim potpeticama. Previše!Ukoliko ga kojim slučajem i upoznamo, onda ne verujemo. Odnosno, čekamo trenutak kada će „princ iz snova“ pokazati svoje pravo lice. Međutim, šta ako taj vaš „princ“ stvarno jeste dobar dečko, izuzetak, premija, džentlmen. Muškarac koga ne biste smeli da propustite?

Kojih 10 znakova ukazuju da ste sa muškarcem koji se plaši vezivanja, saznajte OVDE.Kako vam se ne bi desilo da ga propustite, predstavljamo vam 7 znakova koji pokazuju da je pored vas napokon pravi muškarac.

Neprestano postavlja pitanje, a ne samo odgovara na njih

Dečko koji obećava i kog vi stvarno interesujete, neće samo ćutati u vašem društvu, nego će vam stalno postavljati pitanja u želji da vas što bolje upozna. Takođe, neće postavljati čudna pitanja zbog kojih će vam biti neprijatno da odgovorite ili da razgovor „završite“ u krevetu. A konačan dokaz da je pred vama stvarno muškarac s kojim vredi provoditi vreme je kada nakon drugog sastanka shvatite da vas je momak stvarno slušao.

Koji tehniku bi svaki muškarac trebalo da primenjuje u seksu, pogledajte OVDE.Kada u razgovoru stalno koristi vaše ime

Danas je priznaćete retkost da vas bilo ko zove po imenu. Ili vas zovu po nadimku, ili vam tepaju, a ako i kažu vaše ime, jedva registrujete jer ga izgovore tiho da tiše ne može. Pokušajte da registrujete kako on izgovara vaše ime. Zapamtite, u svetu u kom jedni druge zovemo „dragi“, „kuco“, „maco“, najerotičniji način da vas on oslovi je da vas pozove po imenu.

Uvek je tu za vas

Metaforički rečeno, ovaj muškarac za vas uvek ima otvorena vrata. Bilo da vam je potreban razgovor ili odlazak na večeru, znaćete da je onaj pravi, kada shvatite da šta god da vam treba, on je tu. Pogotovo kada krenete da mu se otvorite. Ako tada krene da vas izbegava i da ga nema da se javi po nekoliko dana, onda najpre da je onaj koji ne vredi vaših 5 minuta, ali ako i nakon emotivnog “otvaranja“ on bude i dalje tu kraj vas, nema dileme da je momak na svom mestu.

Na koji način muškarci formiraju mišljenje o ženama, saznajte OVDE.

Interesuje se za vašu porodicu, a vas ne krije od svojeNiko ne očekuje da ga odmah upoznate sa porodicom ili da odmah mu ispričate svoje porodično stablo. To zna mnoge momke da uplaši na startu veze. Dovoljno je samo da spomenete porodični ručak i eto ih već iza ugla kako trče. Dobar dečko za razliku od ovih „pobegulja“ može da pokaže neku nervozu i tremu jer mu je stalo da se dopadne vašim roditeljima, sestri. A takođe mu je stalo da vi upoznate njegovu porodicu.

Drži vas motivisane, fokusirane, nikad vas ne sputava

Dobar muškarac će uvek da podstiče vaše vrline i napredak, kao što će očekivati da i vi to radite za njega. On će biti tu kada padnete u depresiju zbog posla ili kada vam neki projekat ne uspe. On će biti taj koji će vam dati vetar u leđa, pogurati vaše snove. Jer nema boljeg momka od onog koji će „prihvatiti“ vaše loše, samodestruktivne momente i opet stati uz vas.

Gde žive najlepši muškarci sveta saznajte OVDE.Zna kada vam je potrebno da budete sameČesto i kada kažemo da smo Ok, nismo. Dobar dečko to zna da prepozna, ponudi nam pomoć, razgovor, a ako treba, pruži nam i neko vreme da budemo same. Da se razumemo, on nije neko ko će se izvući kada vam je loše. On je samo neko ko će tada biti 100% od pomoći i truditi se da vam pomogne, pa ako je potrebno i da vas ostavi malo na miru ne bi li vam to pomoglo.

8 stvari koje svaki muškarac želi da čuje, pročitajte OVDE.

Insistira da izlazite i radite neke stvari i bez njega

Koliko puta ste se zbog dečka odrekli svog prethodnog života, društva i od njega napravili sav svoj svet? Milion puta? Dobar dečko prihvata da ste pre njega imali ovaj ili onaj život i neku ekipu sa kojom ste se zabavljali i neće mu pasti na pamet da to sve ostavite zbog njega. On nije neko ko se plaši vaše karijere, prijatelja, čudnih hobija. On je neko ko sve to podstiče, uživa i trudi se da zbog njega ništa od pomenutog ne trpi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs