Algoritam kompatibilnosti

Misterija rešena: Odgovori na ova 3 pitanja pokazuju da li je on onaj pravi!

Stručnjaci sa Harvarda smatraju da ako nađete nekog ko će na ova pitanja odgovoriti kao i vi, imate šanse za uspešnu vezu na duge staze
Ljubav i zavođenje
18:40h
Misterija rešena: Odgovori na ova 3 pitanja pokazuju da li je on onaj pravi!
Foto: Thinkstock

Mnogi pokušavaju da odgonetnu tajnu dugoročne ljubavi, postoje razni načini da shvatite da li je neka osoba dobra za vas ili ne, ali naučnici tvrde da su novom studijom možda dobili odgovor na ovo pitanje.

Tri pitanja koja otkrivaju da ste sa pogrešnim muškarcem pročitajte OVDE.Nova studija otkriva tri ključna pitanja koja treba da postavite svom potencijalnom partneru.

Uz uzajamno poverenje, odanost i ljubav, harvardski matematičari otkrili su tri ključna pitanja koja određuju da li par ima šanse za dugu ljubav i uspešan brak, a to su:

1. Da li voliš horor filmove?

2. Jesi li ikada putovao sam u inostranstvo?

3. Da li bi ostavio sve i otišao da živiš na brodu?

OVDE pročitajte koje su najgore ljubavne kombinacije prema horoskopu.

Možda vam zvuči suludo, ali evo i objašnjenja.

Četiri stručnjaka

koja su došla do tri ključna pitanja napravila su stranicu "Ok Cupid", najveću i najuspešniju stranicu za upoznavanje ljudi na svetu. Oni definitivno imaju neophodno znanje, jer su kao matematičari sa Univerziteta Harvard želeli da naprave “algoritam kompatibilnosti” zasnovan na istraživanju.

Kojih 10 znakova pokazuju da se on plaši vezivanja saznajte OVDE.

A navedena tri pitanja ključna su za određivanje kompatibilnosti. Ako nađete nekoga ko je na ova pitanja odgovorio kao i vi, vas dvoje biste mogli savršeno da se slažete.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs