Ženama poverljivo

Zauvek same: Tipovi žena koje nikada neće dočekati onog pravog!

Neke žene su previše negativne, neke opet previše pozitivne, a neke toliko pasivne da žive u uverenju da ih čeka neko poseban
Ljubav i zavođenje
23:46h Autor:
Zauvek same: Tipovi žena koje nikada neće dočekati onog pravog!
Foto: Shutterstock

Strah od samoće i želja za partnerom iz snova prepliću se celi život, a postoji nekoliko tipova žena koje imaju najveće šanse da strah bude opravdan i ostanu same celi život, bez svog princa na belom konju.

Prvi tip žena kojima je ovakva sudbina mnogo izvesnija od bilo koje druge su one koje veruju u sudbinu do te mere da sve oko sebe objašnjavaju na taj način. Svuda vide određene znakove da je nešto rezultat "Božje ruke" ili nekog sličnog uticaja, pa tako i očekuju da na isti način dođu do životnog partnera.

No, kako tu nema proaktivnog delovanja nego samo čekanja da se nešto dogodi, takve osobe najčešće ostaju same.

Pročitajte čega su se sve odrekle diznijeve princeze zbog ljubavi.

Drugi tip su negativne žene, i to oni ekstremi kojima je uvek čaša polu prazna i koje ne mogu pronaći tračak svetlosti ni u najsunčanijem jutru. Zbog takvog stava i opsesivnog pronalaženja mana kod svake osobe koju upoznaju, šanse za samoću su ogromne, jer čak i kad pronađu osobu najbližu svom idealu, koncentrisaće se isključivo na njegove loše strane, što će svaku vezu vrlo brzo okončati.

Pročitjte kako da uništite vezu za samo 12 dana.

Treći i zadnji tip su žene koje su potpuna suprotnost drugom tipu, a to su neumreno pozitivne osobe koje će i u najcrnjim situacijama pronaći nešto dobro. No, takav pogled na svet onemogućava realno sagledavanje situacije i primećivanje stvarnih problma.

Stoga, kad i pronađu osobu koja će prihvatiti njihov neutemeljeni optimizam, taj će muškarac iskoristiti njen pozitivan stav za svoje potrebe i napustiti je kad mu više ne bude potrebna.

Smanjite očekivanja i skinite roze naočare, najbolje ćete videti svet oko sebe i pronaći osobu najbližu svojim idealima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs