Korisno je znati

5 zlatnih ljubavnih saveta: Ako želite kvalitetnu vezu, usvojite ih što pre!

Nikada ne smete staviti strah od raskida ispred ljubavi i razumevanja, kao i da nema potrebe da se mnogo menjate zbog partnera, jer ste mu se verovatno baš takvi dopali
Ljubav i zavođenje
18:22h Autor:
Foto: Shutterstock

Teško je ostvariti kvalitetan ljubavni odnos, a ipak kada uspemo u tome, osećamo se kao na sedmom nebu i zbog toga grešimo.

 

Kako u svemu, tako i u ljubavi, greške su sastavni deo procesa učenja i zato ne očajavajte ukoliko još uvek niste savladali ovih 5 lekcija. One se uče svakog dana, a nesumnjivo su ključne za kvalitetan odnos između partnera.

 

Bez koja tri kompromisa nema ljubavi, otkrijte OVDE - ključ za uspešnu vezu!

 

1. Naučite da dajete slobodu voljenoj osobi

 

Usled straha od mogućnosti gubitka voljene osobe, često prelazite neke granice u ljubavi. Ukoliko strah stavite ispred ljubavi i razumevanja, gubi se poverenje u voljenu osobu i veza više nije zdrava. I što se više držite za taj strah, lakše ćete izgubiti partnera. Bitna lekcija koju ovde naučite jeste da je najvažniji deo svake veze razumevanje i prihvatanje. Sloboda je neophodna za stabilnost neke veze.

 

2. Naučite da cenite sebe

 

Često vam se dešavalo da kad se zaljubite trudite se da unapredite sebe tako da se svidite toj osobi. Ali. Zaboravljate jednu važnu činjenicu da ste tu osobu privukli zbog toga kakvi ste! Bez obzira na to da li ste u vezi ili ne, u vašim 20tim naučite da cenite sebe. Imajući očekivanja od sebe jednako je važno da imate očekivanja i od drugih.

 

OVDE saznajte kojih 5 stavova svaka žena treba da ima u vezi - ne odzvolite da vas partner ponižava i manipuliše!

 

3. Steknete samopouzdanje

 

Uspeli ste da prihvatite da nikad nećete biti savršeni, što je sasvim normalno jer niko nije savršen, ali kad se pogledate u ogledalo osećate se dobro. Takođe, pravili ste puno grešaka, ali vas to ne ometa da nastavite da živite ponosno. I ne brinite ako niste još uvek savladali ovu lekciju! To je životna lekcija i uči se svakog dana.

 

4. Naučite da verujete

 

Ova lekcija je možda najteža od svih. Puno puta vam se desilo da ste se prepustili nekome, a on vam je slomio srce. To međutim, ne znači da treba da se pretvorite u neprobojnu ljušturu koja neće dozvoliti nikome da joj priđe. Bitna lekcija je da vremenom naučite da se loše stvari dešavaju, ali vi ćete i dalje verovati u neku novu pravu ljubav i prepustiti joj se. Ukoliko se ne prepustite nećete ni osetiti najlepše ljubavi.

 

Urnebesne muške razloge za raskid pročitajte OVDE - oduševiće vas!

 

5. Naučite da je u redu biti ranjiv

 

Praviti se da je sve u redu kada vam je srce slomljeno potpuno je pogrešno! U redu je plakati, gledati tužan ljubavni film 15 puta i jesti slatkiše. U redu je ne izlaziti iz kuće nedelju dana. U redu je reći da niste okej.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs