Dame, obratite pažnju

Pre nego što uskočite u krevet sa muškarcem, osmotrite najvažniju stvar!

Američki reditelj Džon Voters upozorava žene na šta treba da obrate pažnju kada im se neki muškarac svidi
Zanimljivosti
19:10h
Pre nego što uskočite u krevet sa muškarcem, osmotrite najvažniju stvar!
Foto: Shutterstock

Ako odete kod nekoga u kuću i vidite da nema knjige, nemojte spavati sa njim - upozorio je američki reditelj Džon Voters. Mnoge žene složiće se sa ovim filmadžijom, ističući niz prednosti muškaraca koji čitaju sve, od klasika, preko istorijskih dela, do bestselera.

OVDE saznajte kojih bi 13 stvari muškarci želeli da znaju o ženama.

Mada pravila nema, mahom je reč o inteligentnim, saosećajnim i mudrim muškarcima. Maštoviti su, elokventni, radoznali, umeju da se stave u tuđu kožu, znaju da vole i ne boje se ljubavi. Svesni su da prvi utisak često vara, manje su skloni osuđivanju i ne beže od komplikovanih žena. Naprotiv, one su im zanimljivije od dama kod kojih je sve ispisano na jednoj stranici.

Za razliku od muškaraca koji sliku o nežnijem polu stvaraju na osnovu filmova i serija, „knjiški moljac“ bolje razume žensku psihologiju. Nisu mu strane njene dileme i unutrašnje borbe, zna da čita između redova i shvata da su važni znakovi često sakriveni pored puta. Dok će ga mnogi kritikovati da je zastareo jer i dalje veruje u pravdu, poštenje i dobrotu, on zna da je čovek bez principa kao drvo bez korena.

I zato, sledeći put, pre nego što uletite u krevet sa momkom, dobro osmotrite da li u stanu ima najvažniju stvar - policu sa knjigama.

Bez dileme - OVDE saznajte kojih 15 stvari muškarcima nisu nimalo privlačne kod žena.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs