Obratite pažnju

3 pitanja koja treba da postavite sebi ako želite ozbiljnu vezu: Da li možete da mu verujete?

Neki muškarci odmah kažu da nisu spremni za vezu, a žene to vrlo često odluče da ignorišu. Čak i ako to nije izričito rekao, po njegovom ponašanju možeš da vidiš da li ga zanima veza ili je još uvek nespreman za nju
Ljubav i zavođenje 17.11.2014. - 17:22h Autor: index.hr
Foto: Shutterstock

Upoznala si super frajera i čini ti se da bi cela priča mogla da se pretvori u vezu? Pre nego što kreneš da zamišljaš kako menjaš svoj status, ovo su tri ključna pitanja koja će ti pomoći u odluci da li je muškarac uopšte materijal za vezu.

 

1. Da li možeš da mu veruješ

 

Znamo, blesavo je očekivati da možeš da proceniš frajera nakon nekoliko sastanaka, ali možeš da stvoriš sliku od prvih utisaka, a ona je često jako tačna. Razmisli kako se ponaša kad ste zajedno - da li gleda druge žene, da li priča jednu stvar na jednom sastanku, a onda menja priču na drugom, da li obeća da će da se javi, pa to ne uradi? Ako već na samom početku vidiš da greši na ovakvim stvarima, možda je bolje da nastaviš da tražiš dalje.

 

2. Da li je zainteresovan za vezu

 

Neki muškarci odmah kažu da nisu spremni za vezu, a žene to vrlo često odluče da ignorišu. Čak i ako to nije izričito rekao, po njegovom ponašanju možeš da vidiš da li ga zanima veza ili je još uvek nespreman za nju. Ako ne planira ništa s tobom i javlja ti se u zadnji čas, moguće je da je vaše druženje za njega ipak samo flert koji neće da se pretvori ni u šta više od toga.

 

Kojih 7 postupaka muškaraca žene pogrešno tumače saznajte OVDE.

 

3. Da li mu je stalo do tebe

 

Ovde je reč o tome da li te poštuje ili ne. Ako na samom početku vidiš da nije tip muškarca koji ceni žene i ne misli da prema njima treba da se ponaša kao prema damama, kreni dalje jer ako je takav na početku, kada još treba da te impresionira, ako započneš s njim vezu, postaće još gori.

 

OVDE pročitajte kako izgleda muškarac kome se sviđate.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...