Ovakav karakter oni priželjkuju

10 ženskih osobina koje muškarci obožavaju: Prava žena ima jake stavove i zna da pruži podršku!

Vaša iskrenost će vam pokloniti njegovu iskrenost, a ukoliko umete da slušate, pa makar ne razumeli ništa, to je nešto zbog čega će vas on uvek voleti
Ljubav i zavođenje
13:42h Autor:
10 ženskih osobina koje muškarci obožavaju: Prava žena ima jake stavove i zna da pruži podršku!
Foto: Shutterstock

Kada malo bolje razmislimo, u pitanju su iste one stvari koje žene cene, vole i priželjkuju kod muškaraca!

U pitanju je 10 karakternih osobina koje čine tu osobu pozitivnom, osobom punom razumevanja i stabilnim partnerom koji će biti tu onda kada nam je najpotrebniji!

1. Iskrenost

Pravi muškarac poštuje iskrenu ženu. U svetu lažnih komplimenata i ljubomore iskrenost je pravo osveženje. Za njega ne postoji ništa bolje od žene koja će mu iskreno odgovoriti na njegovo pitanje. Možda se i naljuti,ali verujte, dobro će razmisliti o vašim rečima.

2. Empatičnost

Muškarci i žene potpuno su različiti i baš kao što oni nikada neće shvatiti kako je biti u ženskoj koži niti mi ne možemo dokučiti kako je biti muškarac. Kada im je teško ili kada ih nešto muči muškarcima je vrlo važno da ih žena sasluša i pokuša da ih razume, bez obzira koliko joj to možda zvučalo nebitno.

Kojih 7 muških postupaka žene stalno pogrešno tumače, otkrijte OVDE.

3. Prihvatanje

Svi smo mi sastavljeni od mana i vrlina i niko nije savršen. Baš kao i žene i muškarci žude da ih partnerka prihvati takve kakvi jesu. Od kopanja po prošlosti i pokušaja da promenite odraslu osobu neće izaći ništa dobro.

4. Poverenje

Ako je pokazao da je osoba od poverenja, ono što svakom muškarcu puno znači je da zna da mu partnerka veruje. To mu daje snagu i sigurnost.

5. Ambicioznost

Svaki ambiciozni muškarac istu osobinu voli i kod njegove partnerke. Organizovanu i spretnu poslovnu ženu oni smatraju jako seksi.

OVDE saznajte kako da uvučete muškarca u vrtlog strasti i onda kada nije raspoložen!

6. Domaćinski instinkt

Pravom muškarcu ne treba domaćica koja ne skida kecelju i svaki dan kuva i čisti, već osoba koja će u njihovo ljubavno gnezdo uneti dašak topline, intime i ravnoteže. Muškarci vole osećaj sigurnosti koji mu može pružiti samo žena.

7. Podrška

Iako se pokazuju kao snažni i samostalni, muškarcima je itekako potrebna podrška, odnosno osoba koja veruje u njih. Ako žena kojoj je dao srce veruje u njega, to ga čini boljim čovekom.

8. Prizemnost

Nema ništa lepše od žene koja se oseća dobro u svojoj koži i kojoj nije potrebno materijalno da se dokaže ljubav. To mu omogućava da spusti svoj štit, pokaže se u pravom svetlu i otkrije vam koliko mu značite, ali ne poklonima već delima.

A zašto žene vekovima padaju na muškarce sa bradom, saznajte OVDE.

9. Doslednost

On voli što imate svoj stav, a još mu je draže kada ga čvrsto branite. Pravom muškarcu doslednost je motivacija da i sam bude bolji.

10. Jedinstvenost

Muškarci vole prirodnu ženu koja se predstavlja u pravom svetlu. On obožava sve njene mane i vrline.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs