Obratite pažnju

Želi da vas zavede: 10 očiglednih znakova da muškarac nesvesno flertuje sa vama!

Oči su te koje nas najčešće odaju kada to ne želimo, ali nisu jedini pokazatelj da nam je neko zapao za oko
Ljubav i zavođenje
17:20h Autor:
Želi da vas zavede: 10 očiglednih znakova da muškarac nesvesno flertuje sa vama!
Foto: Shutterstock

Tačno je da je nekada teško pročitati muške signale i sa sigurnošću reći: "Da, sviđam mu se". Međutim, za početak je dovoljno da znate na koje stvari bi trebalo da obratite pažnju.

U nastavku slede neki od pouzdanih znakova koji ukazuju da ste mu zapale za oko, a koje muškarci nekad svesno, ali vrlo češće nesvesno rade.

Bez dileme - OVDE saznajte kojih 15 stvari muškarcima nisu nimalo privlačne kod žena.

1. Jedan od prvih znakova njegove zainteresovanosti jeste osmehivanje. Ukoliko muškarac povremeno pogleda u vas i uz to se slatko osmehne, to bi mogao biti signal da želi da ostvari kontakt sa vama i da vam se približi.

2. Možda već znate koliko je nezgodno flertovati sa stidljivim muškarcem. Ukoliko on u vašem prisustvu blago pocrveni, to je za vas dobar znak i od takvih muškaraca ne treba bežati. Reč je o sasvim prirodnoj reakciji koja se javlja u situacijama kada vam je neko simpatičan.

OVDE saznajte kako se muškarac ponaša kada mu nije stalo do devojke!

3. Ovaj znak može biti pomalo dvosmislen, ali ne treba olako shvatati kontakt očima. To je jedan od najvažnijih gestova u govoru tela, koji treba primenjivati u razgovorima bilo koje vrste. Kada je reč o flertovanju, što duže drži pogled na vama, to mu se više sviđate.

4. Neretko se dešava da muškarac nesvesno "preslikava" vaše ponašanje, odnosno radi isto što i vi. Na primer, ako se vi smejete, smeje se i on. Prirodno je da oponašamo nešto što nam se sviđa.

5. Ukoliko muškarac stoji naspram vas sa rukama na kukavima ili držeći palac na gajkama od pantalona, to može biti znak da ga privlačite. Svojim stavom želi da vam da do znanja da je samouveren muškarac i pravi mačo tip.

Muškarci i nevera - OVDE saznajte kojih 5 stvari ukazuju na prikrivenu izdaju!

6. Kada vas kao sasvim slučajno dodirne u prolazu, to je signal da želi da ostvari komunikaciju sa vama. Ukoliko ste već na sastanku sa potencijalnim partnerom i on vas povremeno dotakne, to znači da ga privlačite.

7. Način na koji pomera glavu, može donekle da ukaže na to da li mu se sviđate. Ako tokom razgovora nagne glavu napred ka vama, želi da vam pokaže da pažljivo sluša svaku vašu reč.

Kako se muškarac zaljubljuje u ženu, saznajte OVDE.

8. Oči su te koje nas najčešće odaju kada to ne želimo. Prirodno nam se zenice šire kada ugledamo nekoga ili nešto što nam se sviđa.

9. Kada nam se neko sviđa, često se plašimo i da ga pogledamo. Međutim, smeliji tipovi obično vas gledaju pravo u oči i pritom malo izdignu obrve.

Šta muškarci smatraju ključnim elementom ženske zavodljivosti, saznajte OVDE!

10. Da li se i vi vrpoljite u prisustvu osobe koja vam se sviđa? Većina ljudi to radi nesvesno i to je sasvim prirodna reakcija. Ukoliko je muškarac pomalo uznemiren kada priča sa vama, to je definitivno znak da je zainteresovan.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs