Dame, obratite pažnju

Neočekivano: Muškarci otkrili šta je ključni element ženske zavodljivosti!

Poslednje istraživanje sprovedeno na muškarcima pokazalo je da oni kada je reč o ženskoj lepoti i privlačnosti i te kako dele vrlo slično mišljenje
Ljubav i zavođenje
14:10h
Neočekivano: Muškarci otkrili šta je ključni element ženske zavodljivosti!
Foto: Shutterstock

Kažu da o ukusima ne treba raspravljati jer su oni vrlo individualna stvar. Međutim, poslednje istraživanje sprovedeno na muškarcima pokazalo je da oni kada je reč o ženskoj lepoti i privlačnosti i te kako dele vrlo slično mišljenje. Da li ste znali da čak 82 odsto muškaraca smatra seksi frizuru ključnim elementom ženske zavodljivosti?

Iako ne postoji muškarac koji može da odoli dugim vitkim nogama, zanosnom dekolteu ili prelepom osmehu, istraživanje časopisa Glamour sprovedeno na velikom broju muškaracaa otkriva kako je upravo kosa onaj presudni faktor koji igra veliku ulogu kod ženske privlačnosti.

- 74 odsto muškaraca će žena privući samo zbog kose. - 44 odsto muškaraca će na ženi prvo primetiti kosu i to pre nogu, odeće i šminke.- 82 odsto muškaraca smatra da je seksi kosa i frizura ključan element ženske zavodljivosti- 60 odsto muškaraca je priznalo kako će radije izaći sa ženom koja ima savršenu kosu, nego sa onom koja ima velike grudi- 78 posto muškaraca je priznalo kako ih sjajna, zdrava i mirisna ženska kosa i te kako uzbuđuje.

Nakon ovakvog istraživanja, ukoliko želite da budete primećene, zaboravite šminku, manikir i solarijum. Vreme je da posetite frizera i priuštite sebi detaljnu negu koja će vas pretvoriti u pravi zavodnicu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

kosaFrizura